Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Photo News

Zo gaat u binnenkort misschien op café of restaurant. Dit is hoe de sector een mogelijke heropstart ziet

De horecasector krijgt rake klappen door de coronacrisis. Cafés, restaurants en hotels zijn intussen al lange tijd gesloten. Wanneer er een volledige heropening komt, is nog even koffiedik kijken. Zeker is wel dat zo’n heropstart gepaard zal gaan met tal van voorzorgsmaatregelen. Horecavakblad Horeca Magazine stelde een whitepaper samen die vertelt welke maatregelen er kunnen genomen worden om de heropening veilig te laten verlopen.

48 reacties

 • Sven Vanlierde

  1 jaar geleden
  Dit is niet haalbaar al die maatregelen en dan moet je nog extra personeel aannemen om alles bol te werken en ge hebt wel minder klanten, dat is financieel absoluut niet haalbaar en organisatorisch ook niet.
 • Danny Van den Branden

  1 jaar geleden
  Mij nie gezien, als het niet meer normaal kan dan hoeft het niet meer.
 • David Tuyttens

  1 jaar geleden
  De therorie is heel mooi maar dit in de praktijk brengen voor gasten en horecapersoneel is maar de vraag hoe realistisch dit is. Persoonlijk denk ik dat take away de norm zal blijven voor deze zomer. Ze kunnen open met verminderde capaciteit en hebben de take away als optie.
 • Hendrik De Smedt

  1 jaar geleden
  Het zal een Westmalle worden op mijn eigen terras aan zee. Santé!
 • Pieter-Jan Gurickx

  1 jaar geleden
  Iedereen moet gewoon voldoende afstand houden, zelfs met mondmasker aan, want dit doet men nu niet! En iedereen moet vaak de handen wassen. Gebruik het gezond verstand. Al de rest van deze maatregelen is om de mensen te pesten.