Zingt Ellie Goulding de James Bond-hit?

EPA
Het zou best wel eens kunnen dat Ellie Goulding de soundtrack van de nieuwe James Bond-film Spectre heeft gemaakt. Volgens NY Daily News hint de zangeres op betrokkenheid bij de film.

Ellie deelde gisteren een foto van zichzelf bij de Abbey Road Studio in Londen. "Dat staat erop", schreef ze bij het plaatje. Adele nam in 2012 in dezelfde studio haar nummer Skyfall op bij de gelijknamige film, aldus NY Daily News.

Eerder deelde Goulding (28) al eens de tekst 'Live And Let Die' via Twitter. Dat is de titel van het nummer dat Paul McCartney in 1973 maakte voor de film met dezelfde naam. Elie Goulding nam onlangs ook al de titelsong op voor de film Fifty Shades of Grey.

Fantastisch
Sam Mendes, regisseur van Spectre, liet eerder in een interview weten dat de soundtrack was opgenomen. Maar hij wilde nog niks loslaten over de artiest. "Ik kan alleen zeggen dat het fantastisch klinkt", aldus Mendes. "Maar jullie hoeven er niet lang meer op te wachten", vervolgde hij.

Ook de namen van Sam Smith en Ed Sheeran worden genoemd als mogelijke zangers voor het nummer bij de film. Spectre, met Daniel Craig in de hoofdrol, is vanaf november te zien.

Een foto die is geplaatst door elliegoulding (@elliegoulding) op