Wouter Beke (CD&V).
Volledig scherm
Wouter Beke (CD&V). © Photo News

Wouter Beke spuwt zijn gal over Moderna: “Niets dan miserie met hen” - Brits contract met AstraZeneca lijkt op dat met EU

De Europese Commissie bestelt nog 200 miljoen dosissen van vaccin Pfizer en BioNTech. Wereldwijd lopen 160 miljoen mensen het risico om geen vaccin te krijgen vanwege conflicten en politieke instabiliteit.

45 reacties

 • Lucien Belmans

  7 maanden geleden
  Ook niets dan miserie met Beke. Aflevering Pano over contact-tracing zegt genoeg. Amateurs die ons geld oor ramen en deuren buiten gooien!
 • Géry Mergaerts

  7 maanden geleden
  En op ons beurt hebben wij altijd misserie met de politiekers...en dan nog maar te zwijgen met zij die niet verkozen werden...!!
 • Didi Bellens

  7 maanden geleden
  Beke en zijn gevolg heeft zich goed laten doen, die mensen hebben geen lef maar ze strijken wel het geld op nietwaar Mr.Beke?
 • Ronald Rens

  7 maanden geleden
  Beke en Moderna : de Engelsen hebben daar een prachtige, onvertaalbare, uitdrukking voor : "it takes one to know one".
 • Gaston Batsleer

  7 maanden geleden
  Ik had verwacht dat door uw beleid, uw kabinet, uw medewerkers er een degelijk plan zou gemaakt zijn die op onverwachte situaties zou inspelen, een crisismanager waardig. Uw gal spuwen over Moderna is mosterd na de maaltijd en moest al veerl eerder in het leverings,-aankoop-...proces ondervangen zijn. Pro-actief noemen ze dat Mr.Beke!