De AirPods Pro van 2019, de iPhone 13 Pro van vorig jaar en de Apple Watch Series 7 krijgen vermoedelijk woensdag allemaal een update.
Volledig scherm
De AirPods Pro van 2019, de iPhone 13 Pro van vorig jaar en de Apple Watch Series 7 krijgen vermoedelijk woensdag allemaal een update. © Apple; Mike Segar/Reuters; Apple

Wordt de nieuwe iPhone 14 nog duurder? Alle geruchten over Apple Event op een rijtje

UpdateVandaag is het zover. Apple stelt vanavond nieuwe iPhones en Apple Watches voor. Ook een nieuwe versie van de AirPods Pro zou de revue kunnen passeren. Er gaan heel wat geruchten de ronde. In dit artikel sommen we de belangrijkste op. Maar de grootste vraag op dit moment: wat zal Apple doen met de prijszetting van haar nieuwe smartphones? Het jaarlijkse event van september start om 19 uur en is live te volgen op HLN.

27 reacties

 • Christian Vandenbloock

  3 weken geleden
  Wie hiervoor zoveel geld neertelt houdt hopelijk zijn mond over de hoge energieprijzen.
 • Marga Printemps

  3 weken geleden
  Ik heb voldoende aan mijn simpele Nokia.
 • Hans Coene

  3 weken geleden
  Als grote Apple fan zeg ik: bye bye. Welkom Xiaomi. 300€ voor exact hetzelfde.
 • harry adriaensen

  3 weken geleden
  ik vind om de zoveel jaar die kwibus op dat podium wel grappig. Die komt dan een hele show verkopen over een gsm van 1000,- die dingen kan, die een Samsung, Nokia of Sony 2 of 3 jaar eerder OOK al deden, whahaha ! Voor 250 a 350 euro heb je topstoestellen, android one, super camera's en accu's, waterdicht en stofbestendig, 3 jaar updates, en zelfs onbreekbare schermen. Na 3 of 4 jaar koop je een nieuwe, en die is wéér beter dan de laatste apple, en zonder domme leningen en verzekeringen ! :-D
 • Bernard Platteau

  3 weken geleden
  Nooit geen Apple gehad of gewild. Linux en Android zijn bewezen referenties. Amen.
 1. Wolverine is terug: Hugh Jackman maakt z'n opwachting in ‘Deadpool 3'
  Play
  Film
  5

  Wolverine is terug: Hugh Jackman maakt z'n opwachting in ‘Deadpool 3'

  Goed nieuws voor fans van ‘Deadpool’: in de derde film rond de antiheld (gespeeld door Ryan Reynolds (45)), zal niemand minder dan Hugh Jackman (53) z'n opwachting maken. Voor de gelegenheid kruipt die opnieuw in de huid van z'n ‘X-men’-personage Wolverine. Met die bijzondere gastrol hoopt Reynolds om de entree van ‘Deadpool’ in het Marvel Cinematic Universe goed in te zetten, zo geeft hij aan in een grappig filmpje. In 2019 kocht Disney namelijk 20th Century Fox over, waardoor de ‘Deadpool’-verhalen deel konden worden van het MCU. Het is wel nog lang wachten op de film, want die zal pas in 2024 in de zalen te zien zijn.
 1. INTERVIEW. Minister Vincent Van Quickenbor­ne vanuit zijn safehouse: “We zijn in een nieuwe situatie aanbeland: dit is narcoterro­ris­me”
  Play
  31

  INTERVIEW. Minister Vincent Van Quickenbor­ne vanuit zijn safehouse: “We zijn in een nieuwe situatie aanbeland: dit is narcoterro­ris­me”

  “Het is naïef van die gangsters om te denken dat ze ons met bedreigingen klein zullen krijgen. België zal nooit een narcostaat worden. Wij geven de strijd nooit op.” Justitieminister Vincent Van Quickenborne (Open Vld) is nog moedig en strijdvaardig, op dag vijf in het safehouse. Maar ongeschonden zal hij er niet uitkomen, beseft hij al: “Zolang ik minister ben, zal ik wellicht niet meer alleen naar de bakker kunnen.”