Woordvoerder van Jetair overleden na fietsongeval

photo_news
Hans Vanhaelemeesch, woordvoerder en Chief Communications Officer van Jetair en TUI België, is gisteravond overleden na een verkeersongeval in Vladslo (Diksmuide).

Het ongeval gebeurde rond 19.25 uur in de Wijnendalestraat op het kruispunt aan Stock Vermeersch. Vanhaelemeersch werd er tijdens een fietstocht gegrepen door de vrachtwagen van een 51-jarige Middelkerkenaar.

De trucker dwarste allicht het kruispunt en merkte de wielrenner niet op die rechtdoor reed of insloeg. In ieder geval verleende de trucker hem geen voorrang, mogelijk door de laagstaande zon. De trucker was niet onder invloed van alcohol.

Er kwam nog een MUG en ambulance ter plaatse, maar hulp kon niet meer baten. Vanhaelemeesch overleed ter plaatse aan zijn verwondingen.

De TUI-directie en alle collega's delen in de rouw van zijn echtgenote, kinderen en familie. We zijn in gedachten bij hen en bieden hen ons oprechte medeleven aan. We verliezen met Hans een gepassioneerde, getalenteerde collega. Een vriendelijke en toegewijde man", zo klinkt het bij het reisconcern TUI.
    
De 54-jarige Hans Vanhaelemeesch werd nog niet lang geleden aangesteld als Chief Communications Officer bij TUI België. In die hoedanigheid was hij verantwoordelijk voor de communicatie en de aanstelling van de communicatieteams in België, Nederland en Frankrijk.

Hans Vanhaelemeesch
Twitter Hans Vanhaelemeesch
Jelle Houwen