WK-babe Axelle en co. nemen Lukaku op héérlijke manier bij de neus (tot jolijt van andere Duivels)

Voetbalgame 'FIFA' is populair bij heel wat voetballers en ook Rode Duivel Romelu Lukaku is fan. De spits staat bekend als een begenadigd speler, maar toen hij het opnam tegen Red Flame Cecile De Gernier kreeg zijn zelfvertrouwen toch even een stevige deuk.

In het bijzijn van Thibaut Courtois, Thomas Vermaelen, ex-Miss België Ann Van Elsen en WK-babe Axelle Despiegelaere nam Lukaku het in een partijtje 'FIFA' op tegen De Gernier, die samen met de andere twee dames het 'Duivelse Drietal' van Scooore vormt. Maar wat de aanvaller van Everton niet wist, is dat hij het eigenlijk opnam tegen meervoudig Nederlands 'FIFA'-kampioen Koen Weijland, die verscholen zat achter een doek.

Niet geheel verrassend kreeg Lukaku een pak voor de broek van de Nederlander, alleen dacht hij dat het Red Flame Cecile De Gernier was die hem inmaakte. Het leidde tot hilariteit bij de andere Duivels, die het spektakel volgden op een scherm in een andere kamer. Lukaku kon zijn ontgoocheling niet verstoppen, maar hij was wel groot in de nederlaag. "Proficiat", zei de 23-jarige goalgetter tegen De Gernier, maar dan viel het doek naar beneden en kreeg de spits het in de smiezen dat hij in de maling werd genomen. Een hele opluchting voor de Rode Duivel.

Photo News
BELGA