photo_news
Volledig scherm
© photo_news

Winnaar EuroMillions verdwenen: man die 168 miljoen won al 4 dagen niet meer op werk verschenen

Waar is de man die vorige week dinsdag 168 miljoen euro won met EuroMillions in Schaarbeek? Dat vragen zijn collega-straatvegers bij Bruxelles-Propreté zich af. Sinds woensdag is hij niet meer op het werk verschenen. "Ach ja, hoe zou je zelf zijn", klinkt het daar gelaten.

 1. "Ik trek het niet meer": eigenaar winkel waar winnend EuroMillions-lot werd gekocht geterroriseerd met telefoons en mails

  "Ik trek het niet meer": eigenaar winkel waar winnend EuroMilli­ons-lot werd gekocht geterrori­seerd met telefoons en mails

  De aandacht was leuk in het begin, maar het lachen is de uitbater van de boekenwinkel waar vorige week het winnende lot van EuroMillions werd gekocht intussen vergaan. Tot midden in de nacht toe wordt hij bestookt met telefoons, mails en brieven. En niet alleen van mensen die hulp willen vragen aan de winnaar, zelfs bankiers willen zijn gegevens 'om zich over hem te ontfermen'.
 2. Winnaar EuroMillions bekend: "Ik wil een deel aan goed doel schenken"
  Play
  euromillions

  Winnaar EuroMilli­ons bekend: "Ik wil een deel aan goed doel schenken"

  Een 45-plusser uit het Brusselse heeft het recordbedrag van 168 miljoen euro gewonnen bij EuroMillions. Twee dagen na de trekking van 11 oktober heeft de recordwinnaar zich met zijn biljet gemeld bij de Nationale Loterij. De winnaar speelde voor 15 euro in een boekenwinkel in Schaarbeek. Het gaat om een Franstalige man die al 10 jaar met EuroMillions speelt. Een trouwe speler dus, het spel bestaat sinds 2004.
 3. Vlaams Belanger laat zijn dancing illegaal bewaken door veroordeelde terrorist
  PREMIUM

  Vlaams Belanger laat zijn dancing illegaal bewaken door veroordeel­de terrorist

  Tomas Boutens, de rechtsextremist die tot twee keer toe veroordeeld is voor terrorisme en wapenbezit, klust illegaal bij als bewakingsagent. Dat blijkt uit een onderzoek van deze krant in samenwerking met de nieuwssite ‘Het Observatorium’. De op de OCAD-lijst genoteerde oud-militair liep tegen de lamp toen hij de security verzorgde aan een dancing in Wetteren — een job die hij door zijn strafblad absoluut niet mag verrichten. Opmerkelijk is dat één van de uitbaters het plaatselijke kopstuk is van Vlaams Belang.