Google Streetview
Volledig scherm
© Google Streetview

Wilde rit door Brusselse binnenstad eindigt tegen gevel

Vanmorgen is een wilde rit van een Audi A3 met Franse nummerplaat door de Brusselse binnenstad omstreeks 7.45 uur geëindigd in een ongeval in de Lombardstraat. Daar ging de wagen, met vijf inzittenden, uit de bocht. De bestuurder is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis, de andere vier inzittenden zijn eveneens gewond.

 1. Reconstructie van uitzonderlijke inspanningen om Trump te redden van Covid-19: “Stafchef vreesde dat president zou sterven”

  Reconstruc­tie van uitzonder­lij­ke inspannin­gen om Trump te redden van Covid-19: “Stafchef vreesde dat president zou sterven”

  In oktober 2020 stond het Witte Huis onder hoogspanning: Donald Trump was besmet met het coronavirus. Zijn gezondheidstoestand verslechterde zienderogen. Medewerkers vreesden dat de president het niet zou halen en begonnen een race tegen de klok om aan levensreddende medicijnen te geraken. De paniek sloeg toe en het Witte Huis was totaal onvoorbereid, waardoor het team van vicepresident Mike Pence niet eens werd geïnformeerd over een plan om hem te beëdigen als Trump arbeidsongeschikt zou worden.
 2. Wat is een adenovirus? Vaccinoloog Corinne Vandermeulen beantwoordt vragen over het J&J-vaccin
  Play

  Wat is een adenovirus? Vaccino­loog Corinne Vandermeu­len beant­woordt vragen over het J&J-vac­cin

  Kan ik zat worden van een vaccin? Zijn vaccins halal? En wat is een adenovirus? Jongeren zitten met veel vragen over de verschillende coronavaccins. ‘IK BEN DAAR’ is een campagne van WAT WAT in samenwerking met Technopolis. De campagne richt zich tot jongeren tussen de 16 en 24 jaar en heeft als doel dit doelpubliek te informeren en motiveren om zich te laten vaccineren tegen corona. De 21-jarige studente Inas ontmoet vaccinoloog Corinne Vandermeulen. Samen unboxen ze het J&J-vaccin.
 1. Capaciteitstarief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?
  Energie

  Capaci­teits­ta­rief vanaf 2022: zullen eigenaars van een digitale meter meer moeten betalen?

  Volgend jaar treedt het capaciteitstarief in werking: de netkosten van je elektriciteit zullen berekend worden op basis van je piekverbruik. Het hoogste stroomverbruik dat je iedere maand tijdens één kwartier optekent, bepaalt dan het zogenaamde capaciteitstarief. Je digitale meter zal die gegevens registreren. Maar wat verandert er als je nog steeds een klassieke, analoge meter hebt? En betaal je meer of minder als je een digitale meter hebt? Mijnenergie.be zocht het uit.
 2. Pakistaanse premier opnieuw onder vuur voor opmerkingen over verkrachting: “Vrouwen dragen te weinig kleren”
  3

  Pakistaan­se premier opnieuw onder vuur voor opmerkin­gen over verkrach­ting: “Vrouwen dragen te weinig kleren”

  De Pakistaanse premier Imran Khan ligt onder vuur voor zijn zoveelste vrouwonvriendelijke opmerking. Volgens de premier zou de schuld voor de stijging van het aantal verkrachtingen in het land bij de slachtoffers liggen. “Als een vrouw te weinig kleren draagt, dan zal dat een impact op de man hebben, tenzij hij een robot is”, aldus Khan. De uitspraken van de premier vielen niet in goede aarde.