Wie wordt niet vrolijk van deze Indiase volksdansers?

Het was weer een bont allegaartje dat we te zien kregen in Belgium's Got Talent gisteravond: van acrobatische turners en trampolinespringers, over dichters en zangers tot indrukwekkende dansers.

De meest opvallende act was zonder twijfel Jhalik Punjab Di, een Indiase volksdansgroep die de traditionele dans bhangra opvoerden. En hoe: het publiek ging compleet uit zijn dak en met de 'golden buzzer' van Niels zijn ze meteen verzekerd van de finale.

De meest grappige act van de avond was dan weer Christian, een West-Vlaming die met een zelfgeschreven rap over frikandellen de lachers op zijn hand kreeg. En een ticketje voor de volgende ronde.

Maar de ster van de avond was ongetwijfeld de 10-jarige Chelsea. Samen met dansgroep Life Compagnie bracht ze een prachtig dansstuk ten tonele. De groep Life Compagnie bestaat nog maar een jaar en stak speciaal voor Belgium's Got Talent een pakkende moderne dans met een hoverboard in elkaar. Jurylid Dan Karatay geraakte na afloop maar niet uitgepraat over Chelsea.