Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © EPA

Weyts denkt aan twee pistes om leraars versnelde boosterprik te geven: “Voorrangsstromen of vaccinatiebussen”

De wereld maakt zich zorgen om de nieuwe omikronvariant, die voor het eerst werd vastgesteld in Zuid-Afrika en ook in ons land werd aangetroffen. Die variant zou mogelijk besmettelijker zijn dan de deltavariant. Een aantal landen hebben de maatregelen voor Belgische reizigers al verstrengd. Herlees de ontwikkelingen van maandag 29 november in ons liveblog.

81 reacties

 • nicole desseyn

  1 jaar geleden
  Niks voorrang anders loopt het weer in t honderd ,de vakantie komt eraan ze kunnen dan gaan en thuis blijven en niet op reis!
 • Victor Coekaerts

  1 jaar geleden
  Ben de boer snapt het maar niet. Die leraars zijn toch al gevaccineerd hoop ik. Het heeft geen zin om voor je tijd een derde prik te krijgen. Je gaat toch ook geen twee griepinentingen halen met een tussentijd van 2 maanden. Dergelijke man is toch een gevaar voor de samenleving als hij steeds de kantjes er af wil lopen. Wil of kan BDW hem niet aan de leiband houden.
 • daan aerts

  1 jaar geleden
  Weyts trekt zich geen bal aan van de kinderen. De scholen moeten open blijven zo dat de ouders kunnen blijven werken en dat is de enigste reden dat die gast zo dwars ligt.
 • Kim Verpoorter

  1 jaar geleden
  Hij zou beter nadenken over opstappen in plaats van na te denken over versnelde boosters waar niemand om vraagt. Scholen sluiten en overschakelen op digitaal onderwijs is de enige optie als je besmettingen wil vermijden.
 • Frank Van den Eynde

  1 jaar geleden
  Waarom moet een gezonde leerkracht van 30 voorrang krijgen op bv ik die al in juni mijn 2de prik had. Dat weyts liever energie steekt in gezonde ventilatie ipv zijn gelijk te willen halen. Bah ego.