'Vive Le Vélo'-presentator Karl Vannieuwkerke
Volledig scherm
'Vive Le Vélo'-presentator Karl Vannieuwkerke © Johan Martens

Weekblad ‘HUMO’: Karl Vannieuwkerke stelde veto tegen kritische reportage over opbrengst veiling ‘Vive Le Vélo’-tafel

Karl Vannieuwkerke (51), onder andere bekend als presentator van ‘Vive Le Vélo’, ligt onder vuur. Zo worden er vragen gesteld bij de merchandise van het VRT-programma en schrijft weekblad ‘HUMO’ dat Vannieuwkerke een kritische uitzending van reportageprogramma ‘Koppen’ in de doofpot liet steken.

 1. Ex-journalist Siegfried Bracke kritisch voor VRT: “Qua transparantie op niveau van Bulgarije: alles wordt toegedekt”
  PREMIUM
  BV

  Ex-journalist Siegfried Bracke kritisch voor VRT: “Qua transparan­tie op niveau van Bulgarije: alles wordt toegedekt”

  Zelfs nu hij er twaalf jaar weg is, z’n politieke carrière voor N-VA afsloot en vooral van het leven geniet, blijft ex-Wetstraatjournalist Siegfried Bracke (69) scherp voor de VRT. In z’n boek ‘Open het debat!’ pleit hij voor drastische besparingen. “Er lopen aan de Reyerslaan veel te veel uitgebluste mensen rond voor wie men jobs uitvindt om hen bezig te houden”, deelt hij z’n visie in ‘Dag Allemaal’. Daarnaast vertelt Bracke hoeveel geld hij zelf verdiende bij de openbare omroep en uit hij z’n frustraties rond viroloog Marc Van Ranst. “Hij kleurt de werkelijkheid.”
 1. Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoopste telecombundels
  Mijntelco

  Tv, internet, mobiel én vaste lijn voor 48 euro per maand: dit zijn de goedkoop­ste telecombun­dels

  64 procent van de Belgen heeft een telecombundel. De meesten kiezen voor een bundel die zowel vast internet, vaste telefonie, televisie en mobiele diensten omvat. Dat blijkt uit het meest recente cijferrapport van telecomwaakhond BIPT. Welke ‘4-play bundel’ is het goedkoopst? En welke bundel neem je best als je geen nood hebt aan televisie of vaste lijn? Mijntelco.be zoekt het uit.