Wat als Trump eigenlijk gewoon doodles zat te maken? Twitter lacht zich alvast een breuk

Twitter
In zijn eerste week als Amerikaans president liet Donald Trump geen tijd verloren gaan. Hij tekende het ene uitvoeringsbevel na het andere. Het moment werd telkens uitvoerig gefilmd en gefotografeerd. En die opportuniteit liet het hilarische Twitteraccount 'Trump Draws' niet voorbijgaan.

Op het account - dat eergisteren werd opgestart en al bijna een kwart miljoen volgers telt - toont Trump echter iets anders dan zijn verordeningen. En de tekeningen zijn ongelofelijk grappig.

Grapje
De man achter 'Trump Draws' blijkt een artiest uit Los Angeles te zijn, die anoniem wil blijven. New York Magazine kon hem spreken. "Het grapje maakte zichzelf", vertelt hij. "Nadat ik Trump voor de zoveelste keer een ondertekend document zag tonen, dacht ik: 'Waarom niet?' Het is moeilijk om geen misbruik te maken van iemand die een papier omhooghoudt, zeker als het de leider is van de vrije wereld. En zeker in een periode dat het nieuws maar triest is. Een beetje humor is dan meer dan welkom."

Geniet van enkele van de mooie tekeningen die Trump volgens 'Trump Draws' al maakte. Mickey Mouse, een trein en een kat: niets is te moeilijk.