Coronacommissaris Pedro Facon
Volledig scherm
Coronacommissaris Pedro Facon © Photo News

VTM NIEUWS kon advies voor coronabarometer inkijken: ook bij volgende besmettingsgolven komt er geen totale lockdown meer en kan horeca openblijven

VTM NIEUWS heeft het advies van coronacommissaris Pedro Facon kunnen inkijken. Daaruit blijkt dat er ook bij komende golven nooit nog een lockdown zou komen en dat horeca kan openblijven. Herlees hier het liveblog van donderdag 13 januari 2022.

33 reacties

 • Ivan Bernardi

  4 maanden geleden
  En daar hadden ze in de wetstraat 2 jaar voor nodig. Voor zo een simpele barometer. Hoeveel geld hebben ze daar aan uitgegeven? Gewoon lachwekkend
 • Wesley Kenis

  4 maanden geleden
  "Op papier" hebben we nog steeds 2000 bedden op intensieve "In de praktijk" zijn er slechts 800 bedden op.intensieve Dus volgens brussel is er ruimte om personeel te ontslaan EN dan te verkopen als "besparing"
 • roger decuyper

  4 maanden geleden
  De 3 landen waar het minst gevaccineerd werd in Europa zijn er het best aan toe , roept toch vraag tekens op !
 • Frank Hageman

  4 maanden geleden
  Sommige starten eindelijk met hun werk waar ze voor betaald worden
 • Jan Verbinnen

  4 maanden geleden
  Mss moeten ze golf per golf bekijken ipv met grote uitspraken te doen.
 1. Gouverneur Texas beweert misleid te zijn over politieoptreden tijdens bloedbad: “Ik ben woedend”

  Gouverneur Texas beweert misleid te zijn over politieop­tre­den tijdens bloedbad: “Ik ben woedend”

  Greg Abbott, de gouverneur van Texas, is naar eigen zeggen misleid geweest over het politieoptreden tijdens de schietpartij in de basisschool in Uvalde, waarbij 21 doden vielen onder wie 19 kinderen. Dat zei hij vrijdag tijdens een persconferentie. Hij had de informatie die hij na het bloedbad had ontvangen doorgegeven aan het publiek, “maar bepaalde informatie die ik kreeg, blijkt niet te kloppen en daar ben ik woedend over”.
 2. Franse lottowinnares betaalt boodschappen van Aldi-klanten om hen “een plezier te doen”: “Zoiets hebben we nog nooit meegemaakt”

  Franse lottowinna­res betaalt boodschap­pen van Al­di-klan­ten om hen “een plezier te doen”: “Zoiets hebben we nog nooit meegemaakt”

  En of het een geluksdag was voor de mensen die op 6 mei hun inkopen deden in een Aldi-supermarkt in Trans-en-Provence, in het zuidoosten van Frankrijk. Een onbekende lottowinnares verraste er enkele klanten aan de kassa door hun boodschappen voor hen te betalen. “We wisten niet wat te zeggen. We hadden boodschappen voor 123 euro. Zoiets hebben we nog nooit gezien”, getuigt een koppel aan de Franse krant ‘Var-Matin’.