Coronacommissaris Pedro Facon
Volledig scherm
Coronacommissaris Pedro Facon © Photo News

VTM NIEUWS kon advies voor coronabarometer inkijken: ook bij volgende besmettingsgolven komt er geen totale lockdown meer en kan horeca openblijven

VTM NIEUWS heeft het advies van coronacommissaris Pedro Facon kunnen inkijken. Daaruit blijkt dat er ook bij komende golven nooit nog een lockdown zou komen en dat horeca kan openblijven. Herlees hier het liveblog van donderdag 13 januari 2022.

33 reacties

 • Ivan Bernardi

  4 maanden geleden
  En daar hadden ze in de wetstraat 2 jaar voor nodig. Voor zo een simpele barometer. Hoeveel geld hebben ze daar aan uitgegeven? Gewoon lachwekkend
 • Wesley Kenis

  4 maanden geleden
  "Op papier" hebben we nog steeds 2000 bedden op intensieve "In de praktijk" zijn er slechts 800 bedden op.intensieve Dus volgens brussel is er ruimte om personeel te ontslaan EN dan te verkopen als "besparing"
 • roger decuyper

  4 maanden geleden
  De 3 landen waar het minst gevaccineerd werd in Europa zijn er het best aan toe , roept toch vraag tekens op !
 • Frank Hageman

  4 maanden geleden
  Sommige starten eindelijk met hun werk waar ze voor betaald worden
 • Jan Verbinnen

  4 maanden geleden
  Mss moeten ze golf per golf bekijken ipv met grote uitspraken te doen.
 1. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  4

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.