Vriendin van Maarten Bosmans is 7 maanden na bevalling opnieuw zwanger

Frank Dejongh
Loslopend Wild-acteur Maarten Bosmans (39) en zijn Tsjechische verloofde Zuzana (36) hadden iets te vieren tijdens hun verblijf in Parc Astérix in Frankrijk: ze zijn in blijde verwachting van hun tweede kind. In november 2015 verwelkomden ze ook al dochter Rozalie Louisa.

De gezinssituatie van Maarten Bosmans is op z'n zachtst gezegd opmerkelijk. Hoewel Maarten en zijn partner Zuzana in november 2015 de trotse ouders werden van Rozalie, wonen ze niet samen. Ze zijn al drie jaar een koppel, maar pendelen nog steeds tussen Vlaanderen en Tsjechië, omdat ze allebei een kind hebben uit een vorige relatie, Amélie (10) en Tomasek (10). Bovendien wil Maarten zijn acteerwerk in Vlaanderen niet opgeven. Maar echte liefde overwint alles, en het koppel verwacht zelfs een tweede kindje samen. 'Zuzana is nu veertien weken zwanger. Als alles goed loopt, komt er eind februari een zoon of dochter bij. Ik zou het speciaal vinden mocht het kindje geboren worden op mijn verjaardag, 4 maart', aldus een trotse Maarten in Story.

Meteen prijs
Echt lang twijfelen over nog een kind, heeft het koppel niet gedaan, vertelt Maarten. 'Ik was eigenlijk de aanstoker. Ik vond de zwangerschap van Rozalie zo plezant dat ik na haar geboorte meteen zin had in nog een baby. (lacht) Rozalie is ontzettend braaf, dus ik hoop dat de volgende ook zo zal zijn. Zuzana zag een tweede kind samen ook zitten, maar wou dan niet wachten. En net zoals bij Rozalie was het meteen prijs, Zuzana gaf zelfs nog borstvoeding toen ze weer zwanger raakte. Voor Rozalie wordt het tof om een broer of zus van haar leeftijd te hebben. Want als zij vijf is, zijn Amélie (Maartens dochter uit zijn huwelijk met actrice Nele Goossens, nvdr.) en Zuzana's zoon Tomasek al vijftien.'

Hoe Maarten en Zuzana omgaan met hun opmerkelijke relatie en hoe ze het doen op financieel vlak, lees je deze week in Story.