Voormalig Amerikaans president Bill Clinton.
Volledig scherm
Voormalig Amerikaans president Bill Clinton. © REUTERS

Voormalig Amerikaans president Bill Clinton (75) in ziekenhuis opgenomen

Voormalig Amerikaans president Bill Clinton (75) is opgenomen in het ziekenhuis. Een woordvoerder meldt dat hij vanwege “een infectie” in het Irvine Medical Center in Californië ligt. Het gaat niet om een coronabesmetting, meldt de woordvoerder.

 1. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.
 2. De opvallende fetisj van Bockie de Repper en de zege van de nieuwkomers: dit was ‘De Slimste Mens’
  TV

  De opvallende fetisj van Bockie de Repper en de zege van de nieuwko­mers: dit was ‘De Slimste Mens’

  Tweede of derde worden. Het maakt de piepjonge, sympathieke en grappige regisseur Anthony Nti geen bal uit. In de finale wint hij toch. Hij laat zich computergewijs op het juiste ogenblik zakken onder de score van de tegenstrever en speelt dan telkens netjes en feilloos uit. Anthony heeft het al drie keer op rij perfect uitgevoerd. En zo Dena Vadhani, Jeroen Perceval en Esther Nwanu naar huis gestuurd. Zelf krijgt hij, tot zijn eigen verbazing, zicht op de finaleweken. Nieuwkomer Flo Windey won. Uiteraard.
 1. Monica Lewinsky maakte dramareeks over ‘beschamende’ affaire met Bill Clinton: “Ik heb hierdoor opnieuw therapie nodig”
  PREMIUM
  Celebrities

  Monica Lewinsky maakte dramareeks over ‘beschamen­de’ affaire met Bill Clinton: “Ik heb hierdoor opnieuw therapie nodig”

  Een verrassende zet van Monica Lewinsky (48): de voormalige stagiaire van Bill Clinton wekte zelf mee als producer aan een dramatisering van haar affaire met de president. In ‘Impeachment: American Crime Story’ doet de Amerikaanse uit de doeken hoe het voelde om hét schandaal van de eeuw te veroorzaken. En wat ze nu verwacht van Clinton. “Ook al gaf ik me vrijwillig op om eraan mee te werken, ik heb het onderschat. Het was enorm pijnlijk om die schaamte weer tot leven te wekken.”
 2. VIRUSTEST. Opgestaan met plotse koorts of een verstopte neus? Wat is de kans dat je besmet bent met corona? Al 350.000 mensen deden de test

  VIRUSTEST. Opgestaan met plotse koorts of een verstopte neus? Wat is de kans dat je besmet bent met corona? Al 350.000 mensen deden de test

  Twijfel je op basis van je symptomen om een PCR-test aan te vragen? En wanneer moet je aankloppen bij je huisarts voor verder onderzoek? Onze virustest vertelt je hoe groot de kans is op Covid-19, griep of verkoudheid op basis van de laatste informatie van gezondheidsinstituut Sciensano. Al zo’n 350.000 mensen controleerden hun symptomen: doe hieronder zelf de test.