Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © AFP

Voor het eerst meer dan 30.000 besmettingen in Denemarken op een dag - Schotland wil bijna alle coronamaatregelen opheffen

Vrijdag wordt er een nieuw Overlegcomité georganiseerd, waarin de verschillende regeringen zich over de invoering van de coronabarometer zullen buigen. Dat instrument moet op basis van parameters en kleurcodes meer voorspelbaarheid in de coronamaatregelen mogelijk maken. Lees alle nieuwe ontwikkelingen rond het coronavirus in dit liveblog.

2 reacties

 • marc meulenberghs

  4 maanden geleden
  Die coronabarometer zou ok zijn als het CST, vaccinatiecertificaat of de vaccinatieverplichting afgevoerd worden maar ik vrees dat het net omgekeerd gaat zijn.Met de coronabarometer zitten we voor altijd met die QRcode opgescheept!
 • Rik Clarysse

  4 maanden geleden
  Dus nodig dat kerels als Djokovic aan de deur gezet worden.
 1. Slachtoffers gewelddaden moeten sneller zicht krijgen op financiële hulp: nu gemiddelde wachttijd van 28 maanden

  Slachtof­fers geweldda­den moeten sneller zicht krijgen op financiële hulp: nu gemiddelde wachttijd van 28 maanden

  Nederlandstalige slachtoffers van opzettelijke gewelddaden moeten sneller financiële hulp kunnen krijgen van het Slachtofferfonds. De ministerraad heeft daarom vrijdag een wetsontwerp van minister van Justitie Vincent Van Quickenborne (Open Vld) goedgekeurd. Vandaag moeten die slachtoffers gemiddeld 28 maanden wachten alvorens hun dossier behandeld is. Een versnelde schriftelijke procedure moet soelaas brengen.
 2. OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-docu, en dat is niet weinig
  Play
  Showbizz
  5

  OnlyFans-ster Jamecia verklapt hoeveel extra ze verdient na de Streamz-do­cu, en dat is niet weinig

  Hoe gaat het met de OnlyFans-modellen uit de documentaire ‘OnlyFans: De Naakte Vlaamse Waarheid’, een half jaar nadat de reeks op Streamz verscheen? Dat wou Showbits wel eens weten en dus spraken we opnieuw af met Jamecia. Haar getuigenis heeft haar carrière zeker een boost gegeven. Ze verdiende al goed haar boterham met seksueel getinte video’s, maar sindsdien heeft ze nog meer volgers. Volgers die haar uiteraard betalen om haar video’s te kunnen bekijken. Hoeveel haar dat extra oplevert per maand, verklapt ze aan Senne in een nieuwe Showbits. Bekijk hier de succesvolle Streamz-docu Onlyfans.