Illustratiebeeld.
Volledig scherm
Illustratiebeeld. © Getty Images/iStockphoto

Volgens Test-Aankoop lichten artsen in botox-sector patiënten onvoldoende in over mogelijke bijwerkingen

Veel artsen die botox- en hyaluronzuurbehandelingen tegen huidrimpels uitvoeren, lichten patiënten onvoldoende in. Vooral over de mogelijke bijwerkingen. Dat blijkt uit een steekproef die consumentenorganisatie Test-Aankoop deed. 

0 reacties

 1. ‘Instagramgezicht’ wint aan populariteit: “Vroeger wilden vrouwen verjongen, nu willen ze veranderen”
  PREMIUM

  ‘Instagram­ge­zicht’ wint aan populari­teit: “Vroeger wilden vrouwen verjongen, nu willen ze veranderen”

  We zijn een nieuwe term rijker: het Instagramgezicht. Zo noemen Nederlandse media de gezichten van jonge vrouwen die quasi dezelfde kenmerken vertonen, met volle lippen, hoge jukbeenderen en Brezjnev-wenkbrauwen. Niet moeilijk, als je weet dat cosmetische centra ‘paketten’ aanbieden die op pakweg Kylie Jenner doen lijken. Rechtgeaarde plastisch chirurgen tonen zich bezorgd: “Vroeger wilden vrouwen een tikje verjongen. Nu zijn het meisjes van 20 die willen verànderen. Maar wat als de mode ook verandert?”
 2. RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesverhaal dat u dit jaar op tv zal zien”
  TV

  RECENSIE. ‘Billie vs Benjamin’: “Mogelijk het meest oprechte liefdesver­haal dat u dit jaar op tv zal zien”

  Wanneer een serie uit de koker van Tim Van Aelst komt, zijn onze verwachtingen hooggespannen. Met ‘Studio Tarara’ heeft de Shelter-topman namelijk één van de beste Vlaamse reeksen van het voorbije decennium op z'n naam staan. Z’n nieuwste worp, momenteel te zien op Streamz, draait rond de niet voor de hand liggende romance tussen de erg linkse Billie en de vrij rechtse Benjamin. De liefde is groot, maar de tegenstellingen nog groter. Kan Van Aelst met die interessante premisse ook een originele serie uit z’n hoed toveren? Bram De Brabander zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.
 3. Op zoek naar een koptelefoon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment
  Hardware Info

  Op zoek naar een koptele­foon of (draadloze) oortjes? Dit zijn dé 5 koopjes van het moment

  De soldenperiode is volop aan de gang en we bevinden ons in de periode rond Blue Monday, de meest deprimerende dag van het jaar. Hoog tijd dus om jezelf dus even extra te verwennen, met een headset bijvoorbeeld. Techexpert en hoofdredacteur bij Hardware Info Frank Everaardt wijst je de weg naar dé koopjes van het moment, met aandacht voor gamers, sporters, vergadertijgers, bingewatchers en alles daartussen.