David Beckham bij een elektrische Rolls Royce Phantom van 580.000 euro.
Volledig scherm
David Beckham bij een elektrische Rolls Royce Phantom van 580.000 euro. © Lunaz

Voetbalicoon David Beckham investeert in elektrische oldtimers

Voormalig topvoetballer David Beckham heeft zich ingekocht in Lunaz, een bedrijf dat klassieke wagens zoals Rolls-Royce en Bentley restaureert en er een elektrische motor in plaatst. Eerder stak Beckham ook al geld in bedrijven die actief zijn op het gebied van e-sports en cannabis.

9 reacties

 • PAUL VERSPEELT

  2 weken geleden
  @Raf Peeters : in Noorwegen hebben ze al iets gezien wat ze niet willen zien : Tesla heeft met een update de laadtijd verlengd en het rijbereik verminderd. Het gaat dezelfde weg op als met de smartphones : zorgen dat je na een paar updates om de paar jaar een nieuwe moet kopen , wegens de "oude" onbruikbaar.
 • raf peeters

  2 weken geleden
  @yves van tongelen ,juist en 't is nog maar een begin.Ze vervuilen meer op een andere plaats en bij de productie maar daar wil men niet over spreken als de tabelletjes en grafieken maar mooi ogen .Eer we 10 jaar verder zijn gaat ze pas zien wat ze nu niet willen zien.
 • yves van tongelen

  2 weken geleden
  wie gisteren telefacts heef gezien, electrische auto's zijn misere voor het milieu, daartegenover zijn gewone auto's nog redelijk proper
 • Geert Tamsyn

  3 weken geleden
  Goed voetballer en slimme kerel, weet waar de toekomst ligt.
 • raf peeters

  3 weken geleden
  Ja met een oldtimer van 30 a 40 jaar(en meer) kan je vandaag nog vlotjes rijden,met die E omgebouwde en om even welke E wagen rij je na 8 jaar helemaal niet meer.Velen be-seffen 't niet maar dat is "doel "van E wagens,net zoals zeer veel tuigen die vandaag op batterijen werken wordt de E wagen net zoals die tuigen een "wegwerpproduct" want batterijen vervangen zal op zijn minst gebeuren,veel te duur,niet alleen de batterij,de werkuren.Dit is moderne manier economie te laten draaien.