De Covid-afdeling van ziekenhuis in Luik
Volledig scherm
De Covid-afdeling van ziekenhuis in Luik © Photo News

Vlaams Parlement keurt coronatoeslag voor kwetsbare gezinnen goed

Het aantal Covidpatiënten in de Belgische ziekenhuizen is onder de grens van 5.000 patiënten gedoken. Ook de andere coronacijfers in ons land blijven verder dalen. Vrijdag komt het Overlegcomité opnieuw samen om zich te beraden over de lockdownmaatregelen in ons land. Vraag is vooral of er al dan niet tijdelijke versoepelingen komen voor de kerstperiode. Volg alle ontwikkelingen in dit liveblog.

32 reacties

 • François De Moor

  2 maanden geleden
  Graag niet versoepelen,wij als ouderen willen nog een beetje leven op deze manier.Eens voorbij kunnen wij (mischien)normaal leven.
 • Marcel Willems

  2 maanden geleden
  Wacht eens tot morgen wat de raad beslist een geef dan uw mening .Dat bepaalde politiekers nu al uitspraken doen is puur populisme en dat hebben is deze niet nodig
 • mat waber

  2 maanden geleden
  Beke, de pater sinterklaas vd politiek, kan alleen maar uitdelen om zijn blunders enigszins proberen te verbloemen. Hoe is het mogelijk dat zo iemand mag aanblijven? Dit kan alleen in de politiek.
 • Jan Schrauwen

  2 maanden geleden
  Als alle winkels terug zouden open mogen is het probleem ook dat er meer mensen zich gaan verplaatsen terwijl ze nu de pakjes thuis laten leveren, dus meer risico op besmetting.
 • Jean-Pierre Van Wetswinkel

  2 maanden geleden
  Ik gun iedere handelaar zijn inkomsten maar wat Crevits hier zegt gaat niet goed komen hoe we de mensen hebben leren kennen in Voorgaande regels gaat dit een stormloop zijn met volle winkelstraten met alle gevolgen vandien dat alles na 14dagen terug op slot gaat met dank aan politici van dit niveau
 1. Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama
  Play

  Verveelde baby amuseert zich met mondmasker van mama

 2. Een 300 jaar oude eik verplaatsen door een stad? Dat doe je zo
  Play

  Een 300 jaar oude eik verplaat­sen door een stad? Dat doe je zo