AP
Volledig scherm
© AP

Vijfde dode na treinontsporing in zuiden van Duitsland

Eén dag na de ontsporing van een regionale trein in de buurt van Garmisch-Partenkirchen, in het zuiden van Duitsland, is opnieuw een dodelijk slachtoffer ontdekt. Dat meldt de politie. Het dodental komt daarmee op vijf.

 1. Erik Van Looy en een elitegroepje van figuranten schitteren in nieuwste promofilm van ‘De allerslimste mens ter wereld’
  Play
  TV

  Erik Van Looy en een elitegroep­je van figuranten schitteren in nieuwste promofilm van ‘De allerslim­ste mens ter wereld’

  Op maandag 5 september start het twintigste (!!!) seizoen van ‘De slimste mens ter wereld’. Een jubileum dat voor de gelegenheid ‘De allerslimste mens ter wereld’ heet en de strafste kandidaten van pakweg de voorbije tien jaar tegen elkaar laat strijden voor eeuwige roem. Om dat feest kracht bij te zetten, maakten gastheer Erik Van Looy en vrienden een alweer erg straffe promofilm.
 2. Overrompelend succes voor cast van 'Nonkels' op Rijvers Festival: "We dachten eerst dat het een grap was”
  Play
  Showbizz

  Overrompe­lend succes voor cast van 'Nonkels' op Rijvers Festival: "We dachten eerst dat het een grap was”

  Op het Rijvers Festival in Lievegem dit jaar passeren er een heleboel grote namen. Zo traden o.a. Niels Destadsbader, Camille en Laura Tesoro al op, maar ook de cast van ‘Nonkels’ was van de partij. Ze mogen dan wel geen muzikanten of zangers zijn, het publiek stond lang in de wachtrij om met hen een praatje te slaan op het ‘Meet and Greet’-podium. Showbits-reporter Desna nam een kijkje en sprak met acteurs Jelle De Beule en Rik Verheye over dit succes.