Reporters over hun vaccin - Katrien De Meyer - Sander Van Den Broecke - Sabine Vermeiren - Nadine Van Der Linden - Hugo Camps
Volledig scherm
PREMIUM
Reporters over hun vaccin - Katrien De Meyer - Sander Van Den Broecke - Sabine Vermeiren - Nadine Van Der Linden - Hugo Camps © RV, PN

Vijf HLN-reporters over het gevoel gevaccineerd te zijn: “Samen met die prik lijkt wel een groeiende prikkelbaarheid geïnjecteerd”

Hoera! We schoten dan wel wat traag uit de startblokken, maar de afgelopen maanden liep de vaccinatiecampagne als een trein. Sinds deze week zijn 80% van alle volwassen Vlamingen volledig gevaccineerd en daarmee lijkt de weg naar de vrijheid steeds dichterbij te komen. Maar wat doet het met een mens? Met welk gevoel blijven we achter? Vijf HLN-reporters blikken terug en vooruit na hun vaccinatie. 

  1. Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later
    Livios

    Je leven lang genieten van je eigen huis? Zo creëer je een woning op maat van nu én later

    De nieuwe generatie 50-plussers is meer bezig met haar toekomst en hoe ze wil wonen. Vier op de tien 50-plussers willen zelfs nog vóór hun pensioen verhuizen naar een kleinere woning, op maat van hun oude dag. Bijna de helft van hen kiest resoluut voor een appartement. Dat blijkt uit een woononderzoek van vastgoedspecialist Hillewaere. Maar hoe ziet zo’n woning voor levenslang wonen eruit? En moet je daarvoor altijd verhuizen? Bouwsite Livios zocht het uit.