Aangeboden door
Gesponsorde inhoud
'Gesponsord' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder en geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van HLN zijn hier niet bij betrokken.
Alcoholvrij bier had vroeger geen al te beste reputatie.
Volledig scherm
Alcoholvrij bier had vroeger geen al te beste reputatie. © Fotolia

Vijf goede redenen om bier te drinken met 0,0% alcohol

Alcoholvrij bier (dat overigens geen alcoholvrij bier was) had vroeger geen al te beste reputatie en werd eerder gedronken omdat het moest dan om van te genieten. Vandaag zit de smaak echter helemaal goed en is ook die 0,0% alcohol een feit. Er zijn bovendien heel wat redenen om alcoholvrij te gaan ...

16 reacties

 • Piet Mastur

  4 jaar geleden
  Ben al lang overgeschakeld naar Jupiler 0,0 ! Ben al 3 kg afgevallen enkel daardoor ! En de alcohol mis ik absoluut niet ! Integendeel , na een avondje stappen op 0,0 ben ik nog zo fris als een hoentje en heb me ook kostelijk geamuseerd. Het zit tussen je oren!
 • Patricia Vyncke

  5 jaar geleden
  De alcohol-versie blijft de betere versie...maar het verder zoeken naar de beste alcoholvrije bieren blijft aan te raden ! Zo kan iedereen er toch eentje drinken !
 • Marcel Strobbe

  5 jaar geleden
  Het zuipen niet waard geef er uw geld niet aan drink dan liever limonade.
 • Magda De Munck

  5 jaar geleden
  Drink dan tafelbier, véél goedkoper. Het is duur en smakeloos.
 • Michel Werbrouck

  5 jaar geleden
  Bier zonder alcohol is als een bh aan de wasdraad. Het beste is er uit !!!
 1. Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”
  Tweakers

  Welke laptops kunnen pronken met de beste batterij? “De langste accuduur van maar liefst 19 uur en 21 minuten hebben we op dit toestel gemeten”

  De bedenkers van de laptop hadden destijds een helder doel: computers makkelijk overal mee naartoe nemen. In bepaalde omstandigheden wil je zo’n ding dan ook gebruiken op plaatsen waar niet meteen een stopcontact in de buurt is. En dat liefst zo lang mogelijk. Laptopexpert Jelle Stuip van technologiesite Tweakers tipt daarom, binnen drie prijsklassen, de laptops met een langgerekt batterijleven.