Première Paw Patrol.
Volledig scherm
Première Paw Patrol. © Jeff Spicer/Getty Images for Paramount

Viervoeters wonen première Paw Patrol bij vanop eerste rij

De première van Paw Patrol in de bioscoop op Leicester Square in Londen trok enkele belangrijke bezoekers vandaag. Chance, Keeda, Frank en Buddy hadden namelijk de eer om vanop de eerste rij de film bij te wonen.

3 reacties

 • irene van impe

  2 maanden geleden
  Supertof!
 • Kris Leynen

  2 maanden geleden
  De verering van straatvervuilers, mensen hebben echt teveel tijd.
 • Cecarine De Smet

  2 maanden geleden
  Top!!!
 1. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?
 2. Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdiefstal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro
  Livios

  Boilers, ketels tot zelfs volledige keukens: schade bij werfdief­stal loopt op tot gemiddeld 30.000 euro

  Zit jij momenteel middenin een bouw- of groot renovatieproject? Dan kan je je werf maar beter goed beveiligen en verzekeren, want de gemiddelde schade bij een werfdiefstal bedraagt zo’n 30.000 euro volgens Federale Verzekering. Bovendien zien ze de diefstal van boilers, verwarmingsketels en nieuwe keukens al enkele jaren sterk toenemen. Bouwmachines en -gereedschap zijn dan weer minder in trek. Wat kan je doen om een werfdiefstal te vermijden? Bouwsite Livios zocht het uit.