Mitch De Geest, CEO van Citymesh
Volledig scherm
PREMIUM
Mitch De Geest, CEO van Citymesh © Benny Proot

Vierde Belgische mobiele operator op komst: nieuwe telecomspeler heeft “grootste plannen”

Er komt nu zeker een vierde grote telecomoperator op de Belgische consumentenmarkt. Een (officieel) nog onbekende vierde speler betaalde de instapprijs van 83 miljoen euro om als volwaardige, landelijke mobiele operator telefonie- internet- en 5G-diensten te kunnen aanbieden. Het ambitieuze Citymesh wil bevestigen noch ontkennen, maar: “We staan in de startblokken”.

25 reacties

 • willy staes

  10 maanden geleden
  Ik heb 5G in Frankrijk (aan de zelfde prijs) het is echt een vooruitgang .
 • bob jansens

  12 maanden geleden
  een 4de operator in België kan enkel maar rendabel zijn als de overheid deze nieuwe speler een vergunning geeft zonder dekkingsverplichting EN als diezelfde overheid Proximus verplicht om deze nieuwe speler nationale roaming te geven op het 2G+3G+4G netwerk van Proximlus
 • Carlos Matos

  12 maanden geleden
  waarom het hier zoveel moet kosten is mij een groot vraagteken, de tech is niet duur, en gezien de bevolkingsdichtheid is het netwerk zeer goedkoop per aansluiting. duizenden klanten op een tutje kabel, terwijl ze in grote landen km's kabel trekken voor een paar huizen... en toch is het daar goedkoper, sneller, beter, etc
 • Kelly Verlinden

  12 maanden geleden
  50 Euro voor tv en internet en dan nog eens twintig Euro erbij voor een gsm abonnement is pure afzetterij. Vooral als er een limiet is en de snelheid triestig is. In andere landen betaal je daar de helft voor. Zoals alles hier in dit land, veel betalen voor weinig waarde.
 • Kathy Cools

  1 jaar geleden
  Ik betaal 50€ voor tv en internet en vind dit echt niet overdreven. Doe er mijn gsm abo bij en betaal 70€. Heb gewoon basis, geen terugkijk tv, maar neem het dan wel op. Als ge een programma een keer mist is dit toch het einde van de wereld niet. Wie veel opties wil betaald er dan ook voor. Je maakt het zo duur als je zelf wil
 1. DEBAT VAN DE DAG. Pro League wil gecontroleerd vuurwerk toelaten in voetbalstadions: een goed idee?
  57

  DEBAT VAN DE DAG. Pro League wil gecontro­leerd vuurwerk toelaten in voetbalsta­di­ons: een goed idee?

  De Pro League werkt momenteel aan een voorstel om Bengaals vuurwerk te legaliseren, weliswaar onder strenge voorwaarden. Zo zouden vuurpijlen afgestoken mogen worden in speciaal aangeduide zones waar geen publiek in de buurt is. Wat denk jij? Is het een goed idee om gecontroleerd vuurwerk toe te laten in voetbalstadions onder strenge voorwaarden? Vanavond bundelen we de boeiendste reacties in een nieuw stuk. Lees hieronder alvast wat enkele experts ervan vinden.
 2. Finland wordt lid van NAVO. Hoe reageert Poetin? “De Koude Oorlog was hier niets tegen”, zegt David Criekemans
  PREMIUM

  Finland wordt lid van NAVO. Hoe reageert Poetin? “De Koude Oorlog was hier niets tegen”, zegt David Criekemans

  Turkije geeft na lang aarzelen groen licht voor de NAVO-toetreding van Finland. Poetin krijgt er zo een grens met de NAVO van 1.300 kilometer bij. De Russische ambassadeur noemde Finland al een “legitiem doelwit”. Hoe zal Rusland reageren? Zal dit de oorlog in Oekraïne verlengen? “Dit is historisch en brengt alles in stroomversnelling”, zegt professor internationale politiek David Criekemans (UAntwerpen).
 3. Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?
  Mijntelco

  Niet langer gebonden aan de (mindere) modem van je operator: kiezen we binnenkort zelf ons ideale apparaat?

  Als het van het BIPT afhangt, kunnen we straks kiezen welke modem we nemen wanneer we een nieuw internetabonnement afsluiten. De Belgische telecomregulator kondigde daar eind vorig jaar een ontwerpbesluit voor aan. Het zou betekenen dat je als klant niet langer verplicht bent om de modem van je internetprovider te gebruiken, maar je eigen apparaat kan aansluiten op het netwerk. Mijntelco.be zoekt uit of dat een goede verandering zou zijn.