Beeld ter illustratie.
Volledig scherm
Beeld ter illustratie. © Getty Images

Vier jonge vrouwen sterven bij poging om selfie te maken bij waterval

Vijf jonge vrouwen zijn in India van een klif gevallen bij een poging om een spectaculaire selfie te maken aan een waterval. Vier van de vijf vrouwen overleefden het niet en verdronken nadat ze in het water terechtkwamen. Een vijfde slachtoffer vecht in het ziekenhuis voor haar leven.

3 reacties

 • Tommy Vandenbroeck

  2 maanden geleden
  The perfect selfie, kan zware gevolgen hebben. De technologie en de hedendaagse mentaliteit, maken dit tot een trieste realiteit.
 • Christophe Du Tré

  2 maanden geleden
  Dat is toch iets om over na te denken, dat we perse die selfie willen hebben voor instagram of Fb. Dat mensen gewoon tot het uiterste gaan voor dit perfecte shoot. Rip, innige deelneming voor de families.
 • Sharon Vandewaetere

  2 maanden geleden
  Ongelooflijk hoeveel mensen hun leven verliezen enkel en alleen voor een foto! Sommige dingen zijn het toch niet waard.
 1. 41 jaar na de feiten moeten ‘vijf Beulen van Guatemala’ voor assisen verschijnen voor gruwelijke moord op drie Vlaamse missionarissen
  PREMIUM
  LEUVEN/TURNHOUT/MENEN/BRAKEL

  41 jaar na de feiten moeten ‘vijf Beulen van Guatemala’ voor assisen verschij­nen voor gruwelijke moord op drie Vlaamse missiona­ris­sen

  Vijf hooggeplaatste Guatemalteekse gezagsbekleders staan meer dan 40 jaar na de feiten in december voor het Leuvense assisenhof. Ze zijn volgens het federaal parket verantwoordelijk voor de moorden op drie Vlaamse missionarissen. Het is een primeur in het internationaal strafrecht dat kopstukken van een militair apparaat, de inlichtingendiensten en de politiek in Guatemala naar een buitenlandse strafrechtbank worden verwezen.
 2. Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen
  Tweakers

  Gamen zonder console, maar met je smartphone? Dit topgadget bespaart je op termijn flink wat centen

  Fervent gamer en vaak onderweg? Dan ben je mogelijk gebaat bij een controller waar je smartphone in past. “Voor iets meer dan 100 euro kun je heel fijn gamen en ligt er een hele wereld aan – vaak gratis – spelletjes aan je voeten”, zegt Wout Funnekotter, hoofdredacteur bij technologiesite Tweakers. Hij onderwierp de twee meest gangbare controllers voor smartphones aan een vergelijkingstest.
 1. Zelensky vraagt opnieuw extra wapens tijdens bezoek aan VK, Londen “onderzoekt mogelijkheid” om gevechtsvliegtuigen te sturen

  Zelensky vraagt opnieuw extra wapens tijdens bezoek aan VK, Londen “onderzoekt mogelijk­heid” om gevechts­vlieg­tui­gen te sturen

  De Oekraïense president Volodymyr Zelensky is vandaag in het Verenigd Koninkrijk voor een verrassingsbezoek. Dat maakte Downing Street eerder bekend. De Britse premier Rishi Sunak verwelkomde Zelensky vanmorgen op de luchthaven. Vanmiddag werd hij ontvangen door koning Charles in Buckingham Palace. Tijdens zijn bezoek herhaalde Zelensky dat Oekraïne dringend nood heeft aan extra wapens, vooral straaljagers. Het Britse leger gaat nu onderzoeken of het mogelijk is om op lange termijn ook gevechtsvliegtuigen naar Oekraïne te sturen.