Videobeelden tonen hoe militairen opnieuw Dilsen-Stokkem binnenrijden in zoektocht naar Jürgen Conings

Militairen zijn laat gisterenavond opnieuw Dilsen-Stokkem binnengereden. In de zoektocht naar Jürgen Conings (46) werd een zwarte rugzak met jachtmunitie ontdekt vlak bij het Nationaal Park Hoge Kempen, waar enkele weken geleden de auto van de voortvluchtige militair werd gevonden. “De rugzak is 80 à 90 procent zeker gelinkt aan Jürgen Conings”, dat bevestigt het federaal parket aan VTM NIEUWS. In de rugzak zaten medicijnen die ook in de wagen van Conings zijn teruggevonden. 

98 reacties

 • Jan Van Vlaanderen

  2 weken geleden
  Ja 83,7% zeker van die rugzak , dan zijn ze goed bezig vind ik
 • Richard Daems

  2 weken geleden
  En wie zal het machtsvertoon van deze amateurs mogen betalen ? Juist, wij.
 • Johnny Geerts

  2 weken geleden
  Kijk nog is op die plek,misschien zit hij daar nu wel ge kunt het nooit weten.
 • Marianne Van den Lemmer

  2 weken geleden
  Zolang ze hem niet hebben, zal Marc Van Ranst toch 'van thuis uit' blijven werken, in plaats van de TV-studio's af te lopen. Goed, weet hij ook eens wat dat is.
 • Xana Hendrickx

  2 weken geleden
  Willen ze ons nu echt doen geloven dat die rugzak er echt al weken lag? Dan zijn ze goed bezig om met 500 man 1 man te zoeken en nog geen rugzak te vinden... Willen ze ons een 'doorbraak' geven omdat ze niet weten wat anders te doen en omdat heel België hen nu al vierkant uitlacht? Dan lag hij er al weken en was hij hopelijk op dag 1 al gevonden. Een speurhond vindt zo'n persoonlijke rugzak zéker als die binnen een km van de auto lag... Maak ons geen blaasjes wijs en zorg dat je die man pakt!