In het dorpje Zell Am See gingen groepen skiërs uit België en Engeland met elkaar op de vuist.
Volledig scherm
In het dorpje Zell Am See gingen groepen skiërs uit België en Engeland met elkaar op de vuist. © Getty Images/EyeEm

Verschillende Belgen gewond bij knokpartijen tijdens après-ski in Oostenrijk

Verschillende Belgen zijn maandag gewond geraakt nadat ze betrokken raakten bij stevige knokpartijen tijdens de après-ski in Oostenrijk. Die vonden plaats in de skigebieden Zell am See en Hinterglemm.

17 reacties

 • Bruno Dewitte

  1 maand geleden
  ski is niet voor het gewone volk zonder opvoeding en zou beter exclusief blijven.
 • Tom Bogaerts

  2 maanden geleden
  Zo'n vakantie-spots vermijd 'k graag, 's winters de ski-gebieden en 's zomers de Spaanse costa's, Mallorca, etc .. dronken groepjes Engelsen, Duitsers, Nederlanders en Vlamingen is een garantie op marginaliteit.
 • Patrick Vandeputte

  2 maanden geleden
  Komt ervan want voor velen is de après-ski belangrijker dan het skiën zelf.
 • Ivan Vandenberghe

  2 maanden geleden
  Wat is dat toch tegenwoordig met al dat geweld? Hebben mensen geen zelfbeheersing meer? Of het resultaat van een pampergeneratie welke plots in de realiteit komt waar zij ook respect zouden moeten hebben voor andermans mening en grenzen, waar niet alles rond zichzelf draait?
 • marc vanstaen

  2 maanden geleden
  Dit verwondert mij niet . T zit hier vol Nederlanders die iedere avond zuipzat ons prachtig hotel luidruchtig naar de knoppen helpen .
 1. De populairste elektrische bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professioneel gebruik
  Jobat

  De populair­ste elektri­sche bedrijfsauto’s op een rij: dit moet je weten over de kosten bij privé en professio­neel gebruik

  Het loon op een fiscaal aantrekkelijke manier spekken gebeurt met extralegale voordelen, zoals maaltijdcheques, een groepsverzekering of een hospitalisatieverzekering. In dat rijtje hoort uiteraard ook de bedrijfswagen thuis. Welke elektrische modellen krijgen daarbij de voorkeur? En hoe zit het precies met de kostenverdeling tussen werkgever en werknemer? Jobat.be biedt een overzicht.
 2. Wolf duikt onverwachts op in Antwerpen, is dat gevaarlijk? “De kans dat je Euromillions wint, is groter dan het risico dat een wolf je aanvalt’
  PREMIUM

  Wolf duikt onver­wachts op in Antwerpen, is dat gevaarlijk? “De kans dat je Euromilli­ons wint, is groter dan het risico dat een wolf je aanvalt’

  Maar liefst 6 meldingen kreeg Welkom Wolf gisteren binnen nadat een wolf onverwachts opdook in Wuustwezel in de provincie Antwerpen. Iemand zag hem gewoon op een fietspad lopen. Dat maakt heel wat mensen bang. Want als die wolven zo schuw zijn, waarom komen ze dan dicht bij ons in de buurt? En als ze dieren zoals schapen doden, zijn ze dan ook een gevaar voor kinderen die een pak kleiner zijn? Wolvenonderzoeker Joachim Mergeay geeft antwoord op veelgestelde vragen over wolven.