Een forensisch team onderzoekt de plaats delict nadat meerdere mensen werden gedood in een reeks steekpartijen in Canada.
Volledig scherm
Een forensisch team onderzoekt de plaats delict nadat meerdere mensen werden gedood in een reeks steekpartijen in Canada. © REUTERS

Vermoord door zijn broer? Politie vindt lichaam van een van de twee verdachten steekpartijen Canada

De politie heeft het lichaam van een van de twee verdachten van de steekpartijen in Canada gevonden. Het gaat om het lichaam van Damien Sanderson. Volgens de politie is hij overleden aan verwondingen die niet door hemzelf zijn toegebracht. De politie sluit niet uit dat hij vermoord werd door zijn broer Myles, de tweede verdachte die nog altijd spoorloos is. De zoektocht naar hem gaat intussen door. Dat heeft adjunct-commissaris Rhonda Blackmore van de Royal Canadian Mounted Police meegedeeld op een persconferentie.

2 reacties

  • bart vansteenkiste

    3 maanden geleden
    Doet mij denken aan de film the boys next door uit 1985 , waar twee boezem vrienden er op uit trekken , met een opgefokte wagen , waar van een van die mannen totaal overhoop licht met zich zelf en moord ,en ook jaloers is op zn vriend die meer verliefd is als hij een mooie vrouw ziet ,maar ze niet kan krijgen ,waarop de ander dan het koppel neerschiet , waarop op einde van de film ze gevangen zitten in een groot winkel centrum waarop de goede vriend de slechte dood. gebasseerd op killing in usa
  • Peggy Geerts

    3 maanden geleden
    Mijn medeleven aan alle betrokkenen en hun familie en vrienden. Moge de dader(s) snel gevat en uiteraard een eerlijk proces krijgen ,en dat ze hun straf zullen moeten uitzitten voor wat ze hebben aangericht. Dit is het menselijke voorbij! Sterkte aan iedereen in het prachtige Canada.