Een forensisch team onderzoekt de plaats delict nadat meerdere mensen werden gedood in een reeks steekpartijen in Canada.
Volledig scherm
Een forensisch team onderzoekt de plaats delict nadat meerdere mensen werden gedood in een reeks steekpartijen in Canada. © REUTERS

Vermoord door zijn broer? Politie vindt lichaam van een van de twee verdachten steekpartijen Canada

De politie heeft het lichaam van een van de twee verdachten van de steekpartijen in Canada gevonden. Het gaat om het lichaam van Damien Sanderson. Volgens de politie is hij overleden aan verwondingen die niet door hemzelf zijn toegebracht. De politie sluit niet uit dat hij vermoord werd door zijn broer Myles, de tweede verdachte die nog altijd spoorloos is. De zoektocht naar hem gaat intussen door. Dat heeft adjunct-commissaris Rhonda Blackmore van de Royal Canadian Mounted Police meegedeeld op een persconferentie.

2 reacties

 • bart vansteenkiste

  3 maanden geleden
  Doet mij denken aan de film the boys next door uit 1985 , waar twee boezem vrienden er op uit trekken , met een opgefokte wagen , waar van een van die mannen totaal overhoop licht met zich zelf en moord ,en ook jaloers is op zn vriend die meer verliefd is als hij een mooie vrouw ziet ,maar ze niet kan krijgen ,waarop de ander dan het koppel neerschiet , waarop op einde van de film ze gevangen zitten in een groot winkel centrum waarop de goede vriend de slechte dood. gebasseerd op killing in usa
 • Peggy Geerts

  3 maanden geleden
  Mijn medeleven aan alle betrokkenen en hun familie en vrienden. Moge de dader(s) snel gevat en uiteraard een eerlijk proces krijgen ,en dat ze hun straf zullen moeten uitzitten voor wat ze hebben aangericht. Dit is het menselijke voorbij! Sterkte aan iedereen in het prachtige Canada.
 1. Bart De Wever (N-VA) schiet met scherp op PS: “Mensen moeten beseffen hoe erg de situatie is en dat de PS dit doelbewust organiseert”
  Politiek

  Bart De Wever (N-VA) schiet met scherp op PS: “Mensen moeten beseffen hoe erg de situatie is en dat de PS dit doelbewust organi­seert”

  N-VA-voorzitter Bart De Wever is enkel bereid om in 2024 in een regering te stappen die het confederalisme organiseert. Dat zei hij zaterdag in ‘De Ochtend’ op Radio 1. Volgens hem is het begrotingstekort niet meer op te lossen in een federale context en is het tijd voor verandering. Hij wijst met een beschuldigende vinger naar de Franstalige socialisten.
 2. RECONSTRUCTIE. Om twintig voor zes staken twee broers een eerste persoon neer, uren later stond de teller op 25: Canada staat voor een raadsel
  PREMIUM

  RECONSTRUC­TIE. Om twintig voor zes staken twee broers een eerste persoon neer, uren later stond de teller op 25: Canada staat voor een raadsel

  In Canada hebben zondagochtend lokale tijd twee broers op verschillende plaatsen in totaal 25 mensen aangevallen met een mes. Tien van hen kwamen om het leven. De politie opende een klopjacht op Damien en Myles Sanderson: één van hen werd dood teruggevonden, de andere blijft voortvluchtig. Wat is de reden voor de mysterieuze massamoord die Canada in nationale rouw onderdompelt?