Een filiaal van Credit Suisse in Zurich.
Volledig scherm
Een filiaal van Credit Suisse in Zurich. © ANP / EPA

Verliezen voor aandeelhouders Credit Suisse lopen op tot 20 miljard

De redding van Credit Suisse zadelt niet alleen de aandeelhouders van de bank maar ook sommige obligatiehouders op met verliezen die oplopen tot ruim 20 miljard Zwitserse frank (omgerekend 20,23 miljard euro).

7 reacties

 • Pol Segers

  2 maanden geleden
  Spelen en gokken zijn verboden maar niet voor de banken,Die gokken met het geld dat jij voor heb gespaard en niet voor krijg behalve je maandelijkse onkosten die je dan nog moet betalen om u eigen centen op een rek te zetten alles afhalen en je bespaar er iets mee ze kunnen er niet mee gokken
 • Maria Mees

  2 maanden geleden
  Wie in aandelen investeert moet weten dat als het goed gaat, passeert de overheid langs de kassa. Als het verkeerd gaat draai je er zelf voor op. Beter van je geld direct profiteren.
 • Gino Denil

  2 maanden geleden
  Vooral de Saoudies hebben er hun broek aan gescheurd. Maar met hun woekerwinsten op energie hebben ze de inflatie, de rente opstoot en de bankproblemen wel mee veroorzaakt.
 • Jens De Baeremaeker

  2 maanden geleden
  Ze mogen ook eens voelen hoe het is . Banken persen al hun klanten genoeg uit om de aandeelhouders te plezieren .
 • Chris Tyen

  2 maanden geleden
  Breng dat management van Credit Suisse maar eens voor de rechter en leg beslag op al hun roerend en onroerend vermogen. Die mannen zijn criminelen, bankiers uit eigen belang. In België hebben ze met Fortis ook eens een poging gedaan.