Slachtoffers Magali W. (46) en haar 17-jarige dochter Coline.
Volledig scherm
Slachtoffers Magali W. (46) en haar 17-jarige dochter Coline. © RV

Verdachte dubbele moord Kraainem onder aanhoudingsbevel geplaatst

KraainemPierre D., de 50-jarige verdachte van de dubbele moord in Kraainem, is door de onderzoeksrechter onder aanhoudingsbevel geplaatst en in verdenking gesteld voor moord. Dat heeft Belga vernomen uit gerechtelijke bronnen. Pierre D. ontkent dat hij iets met de feiten te maken heeft.

  1. Yorick (47) heeft niet lang meer te leven en gaat nog zoveel mogelijk eten in toprestaurants: “In mijn extra time wil ik genieten”
    PREMIUM

    Yorick (47) heeft niet lang meer te leven en gaat nog zoveel mogelijk eten in toprestau­rants: “In mijn extra time wil ik genieten”

    “Mijn toekomst is niet rooskleurig, maar de dagen die me resten probeer ik in te kleuren zoveel als kan.” De Limburgse topfotograaf Yorick Jansens (47) is ongeneeslijk ziek en leeft in extra time. Maar op zijn ‘laatste culinaire roadtrip’ langs de beste restaurants in de Lage Landen maakt hij er samen met zijn vrouw Isolde het beste van. “Twee maand geleden kreeg ik geen hap meer door mijn keel en zie me hier nu zitten. Lekker tafelen is mijn beste medicijn.”