Frank Vandenbroucke
Volledig scherm
Frank Vandenbroucke © HLN LIVE

Vandenbroucke laat eventuele wijziging vaccinatieschema onderzoeken - Nabestaanden van slachtoffer in woonzorgcentrum Mol dienen klacht in

Amper een jaar nadat de eerste berichten over het coronavirus zijn opgedoken, krijgen vandaag de eerste mensen in België het coronavaccin van Pfizer/BioNTech toegediend. Het gaat om bewoners van drie woonzorgcentra in België. Herlees hier al het coronanieuws van maandag 28 december.

9 reacties

 • paul goetghebeur

  2 maanden geleden
  Nog eventjes geduld mensen en de cijfers gaan weer de hoogte in. Scholen starten op 4/01,dus rond 15/1 zijn we vertrokken,nietwaar mr Weyts?
 • norbert Vandendriessche

  2 maanden geleden
  Het feit dat Vandenbroecke dit ook juridisch zal laten onderzoeken wijst erop dat hij wel degelijk weet dat hij (de staat) bij problemen volledig verantwoordelijk kan gesteld worden. Normaal moet deze nieuwe manier van toedienen eerst worden goedgekeurd door het EMA (Europese geneesmiddelenagentschap), hij zal zich dus niet kunnen beroepen op het EMA als het fout gaat.
 • Liz De Vuyst

  2 maanden geleden
  De proefkonijnen zijn ingeënt. Als zij geen ernstige bijwerkingen vertonen volgt de rest.
 • Wimpie Degrootte

  2 maanden geleden
  Na het uitbreken van wereldwijde pandemie is er eindelijk een vaccin gevonden. De helft van de economie ligt op zijn gat maar er is beterschap op komst. Alle rusthuisbewoners dewelke ingeënt zijn gaan vanaf volgende week terug aan de slag. Zij zullen massaal terug ingezet worden op de werkvloer om de economie terug op gang te brengen.
 • oswald billiet

  2 maanden geleden
  Wat een heisa voor dat eerste spuitje. Ze moesten er al 24 uur massaal mee bezig zijn. Dat is zo al in Duitsland en bij de Britten. Er is voor de verdeling in dit land geen logistiek vanuit één centraal punt. Dat hadden onze militairen met hun mankracht en materiaal wel kunnen doen. Nu bemoeit iedereen zich er mee en het loopt niet vlot.
 1. Vrienden voor de camera, roddelen achter de schermen: dit zeggen The Voice-coaches over elkaar
  Play
  The Voice van Vlaanderen

  Vrienden voor de camera, roddelen achter de schermen: dit zeggen The Voi­ce-coa­ches over elkaar

 2. Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?
  Play
  Uitgelegd

  Het is dé hype van het moment maar wat doe je eigenlijk op de app Clubhouse? En hoe krijg je toegang?