Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit)
Volledig scherm
Minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) © vincent duterne/photo news

Vandenbroucke: “Als het slecht blijft gaan, hebben we niet veel tijd om ons te beraden over bijkomende maatregelen” - Waalse arts die vaccinatiecertificaten vervalste, had 539 Vlaamse patiënten

Het aantal coronabesmettingen in ons land blijft versnellen. Daarom riep West-Vlaams provinciegouverneur Carl Decaluwé eerder vandaag op om het Overlegcomité te vervroegen en strengere uniforme maatregelen af te kondigen. Ook minister van Volksgezondheid Frank Vandenbroucke (Vooruit) verwacht dat er nog enkele moeilijke weken volgen en sluit nieuwe maatregelen niet uit. Herlees al het nieuws over het coronavirus van woensdag 24 november in dit liveblog.

45 reacties

 • Geert Landsman

  2 jaar geleden
  Wanneer gaan de 'verantwoordelijke' ministers nu eens opstappen? Jullie hebben dit veroorzaakt met de QR-code, ja jullie.
 • dirk liekens

  2 jaar geleden
  luc caels inderdaad en volledige lockdown maar niet alleen voor de niet gevaccineerde maar ook voor de gevaccineerde ,geen onderscheidt zijn geven het virus ook door en sommige denken omdat ze en prikje hebben gehad dat de regels voor hun niet tellen.
 • Gino Sinnesael

  2 jaar geleden
  Minister Vandenbroucke, heeft Vivaldi geen spijt van de drastische versoepelingen die ze doorvoerde vlak voor de zomervakantie en begin oktober? Toen leek het of de regering geloofde dat het coronavirus met vakantie was en... nu zien we al een maand de gevolgen van jullie beslissing. Waar blijft de mea culpa?
 • sonia lauwers

  2 jaar geleden
  Mr. Cuypers: welke niet-gevaccineerden? In Vlaanderen is 90% gevaccineerd. Wie besmet de schoolkinderen en de kinderen in de crèches? Wordt wakker: de vaccins werken niet! En ik ben ook gevaccineerd en altijd voorzichtig. Maar voor wat?
 • Patrick Verschelde

  2 jaar geleden
  Na 4 keer heeft men nog altijd geen benul. Ondertussen zou het duidelijk moeten zijn dat verplichte vaccinatie en des te meer de booster de enige uitweg is. Kijk naar Israel.