Van een woonboot tot een loft: 3x origineel logeren aan zee

Westtoer
Fietsen over de dijk, zandkastelen bouwen, zonnen in de duinen, aperitieven op het strand: iedereen valt voor een dagje kust. Nog beter wordt het wanneer je kan blijven tot de zon in de zee zakt, én de meeuwen je de volgende ochtend wekken. Deze drie bijzondere logeeradresjes maken je weekend helemaal compleet!

Nachtrust voor het hele gezin: kidsproof

De Haan-Wenduine
Met het hele gezin op stap, maar ook nood aan wat me- of we-time? Dan ben je in ApartMoment aan het goede adres. Hier boek je immers geen hotelkamer maar wel een hotelappartement, studio of loft. Ruimte zat dus en het ontbijt krijg je er bij. Alweer een zorg minder. Bovendien kun je op het gelijkvloers ook lunchen, handig voor wie graag eens blijft surplacen.

Bootje varen of net niet?

Nieuwpoort
De ene boot is duidelijk de andere niet. Deze woonboten liggen te blinken in Nieuwpoort en hebben ondermeer dankzij hun terras en onbelemmerd 270° zicht eerder appartementallures. Geschikt dus voor zowel romantische meerwaardezoekers als nieuwsgierige gezinnen die op zoek zijn naar zalige rust. rental.homeboat.eu

Dakgeluk

Knokke -Heist
Een rooftopbar pal op het Albertplein in Knokke-Heist, op het dak van het Memlinc Hotel. Of luxe vermenigvuldigd met luxe. Goed voor een ongehinderd zicht van het Zwin tot Zeebrugge. Je eet hier wat gerookte zalm, kaviaar of oesters en drinkt er een glaasje Champagne bij. Welkom in het kloppende hart van het mondaine Zoute.

Surf naar www.dekust.be voor nog meer adresjes, de kustagenda én de webcams om alvast het weer te checken...