Vader interviewt dochter dertien jaar lang bij eerste schooldag

Vader interviewt dochter 13 jaar lang bij eerste schooldag
rv Vader interviewt dochter 13 jaar lang bij eerste schooldag
Kevin Scruggs stelde zijn dochter Madison dertien jaar lang dezelfde soort vragen bij de start van een nieuw schooljaar. Zijn eerste interview deed hij wanneer Madison naar de kleuterklas ging, het laatste wanneer ze haar ‘senior year’ startte. 
Je cookie instellingen zorgen ervoor dat deze inhoud niet getoond wordt.
Pas je cookie instellingen hier aan.

Madison studeert dit jaar af aan de middelbare school. Om dat te vieren maakte de Amerikaan Kevin Scruggs een compilatievideo van hoe zijn dochter opgroeide en hoe ze ieder jaar haar eerste schooldag tegemoet ging. Hij haalde zijn camera een eerste keer boven wanneer ze naar de kleuterklas ging. Je ziet Madison evolueren van een klein, enthousiast meisje, naar een volwassen vrouw die enorm uitkijkt naar het moment waarop ze afstudeert.

Scruggs is niet aan zijn proefstuk toe. Twee jaar geleden publiceerde hij een gelijkaardige video over zijn oudste dochter Mackenzie. Toen begon hij de interviews wanneer ze naar het eerste leerjaar ging. 
1 reactie

Alle reacties zijn welkom zolang ze voldoen aan de do's en don'ts die je hier kan terugvinden: gedragsregels. Elke dag ontvangen wij duizenden reacties, het kan enkele uren duren voor jouw reactie wordt geplaatst. Wordt jouw reactie afgekeurd dan werd er geoordeeld dat deze onze gedragsregels schendt.


  • Patrick Moorthamer

    Mooi en origineel