Vader interviewt dochter dertien jaar lang bij eerste schooldag

Vader interviewt dochter 13 jaar lang bij eerste schooldag
rv Vader interviewt dochter 13 jaar lang bij eerste schooldag
Kevin Scruggs stelde zijn dochter Madison dertien jaar lang dezelfde soort vragen bij de start van een nieuw schooljaar. Zijn eerste interview deed hij wanneer Madison naar de kleuterklas ging, het laatste wanneer ze haar ‘senior year’ startte. 

Madison studeert dit jaar af aan de middelbare school. Om dat te vieren maakte de Amerikaan Kevin Scruggs een compilatievideo van hoe zijn dochter opgroeide en hoe ze ieder jaar haar eerste schooldag tegemoet ging. Hij haalde zijn camera een eerste keer boven wanneer ze naar de kleuterklas ging. Je ziet Madison evolueren van een klein, enthousiast meisje, naar een volwassen vrouw die enorm uitkijkt naar het moment waarop ze afstudeert.

Scruggs is niet aan zijn proefstuk toe. Twee jaar geleden publiceerde hij een gelijkaardige video over zijn oudste dochter Mackenzie. Toen begon hij de interviews wanneer ze naar het eerste leerjaar ging. 
1 reactie

Alle reacties worden voor publicatie gelezen -en goed- of afgekeurd- door het moderatie-team van HLN. Elke reactie moet voldoen aan deze gedragsregels.
Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie.


  • Patrick Moorthamer

    Mooi en origineel