Volledig scherm
PREMIUM
© Florian Van Eenoo photonews

Udo scoort dankzij 'Belgium's Got Talent'-act

 1. Lieven Annemans geeft uitleg bij ontslag uit Celeval: “Combinatie van gezondheidsproblemen en onduidelijke situatie van huidige adviesstructuur”

  Lieven Annemans geeft uitleg bij ontslag uit Celeval: “Combinatie van gezond­heids­pro­ble­men en onduidelij­ke situatie van huidige advies­struc­tuur”

  Professor Lieven Annemans, die eerder deze week uit het adviesorgaan Celeval stapte, deelt de inhoud van zijn ontslagbrief vrijdag op Facebook. De gezondheidseconoom wilde de beslissing discreet houden, maar wegens “speculaties, insinuaties en scheeftrekkingen in de media” voelt hij zich naar eigen zeggen verplicht om zijn ontslagbrief publiek te maken.
 2. Al 8 doden en 210 gewonden na zware aardbeving vlakbij Turkse stad Izmir: beelden tonen hoe gebouwen instorten en tsunami kust overspoelt
  Play

  Al 8 doden en 210 gewonden na zware aardbeving vlakbij Turkse stad Izmir: beelden tonen hoe gebouwen instorten en tsunami kust overspoelt

  In de Egeïsche Zee - tussen het Griekse eiland Samos en de kust van Turkije - heeft zich even na de middag een zware aardbeving voorgedaan. Er is al zeker sprake van zes doden en 202 gewonden, volgens de Turkse Autoriteit voor Rampen- en Noodhulpdiensten (AFAD). Op Samos zouden twee tieners omgekomen zijn en acht mensen gewond zijn geraakt. Zowel uit Turkije als uit Griekenland komen meldingen van ingestorte gebouwen en beschadigde wegen. De beving heeft ook een mini-tsunami veroorzaakt, die enkele kustplaatsen overspoelde. Volgens Buitenlandse Zaken ziet het er op dit moment niet naar uit dat er Belgische slachtoffers gevallen zijn.
 1. Avond voor tweede lockdown zorgt voor 706 (!) km file op Parijse wegen
  Play

  Avond voor tweede lockdown zorgt voor 706 (!) km file op Parijse wegen

 2. Wij hebben de PlayStation 5 al: unboxing en eerste indruk
  Play
  games

  Wij hebben de PlayStati­on 5 al: unboxing en eerste indruk