Het onderzoek richt zich zowel op mensen die zelf psychische hulp gekregen of gevraagd hebben, als op ouders die voor hun kind hulp gezocht hebben.
Volledig scherm
Het onderzoek richt zich zowel op mensen die zelf psychische hulp gekregen of gevraagd hebben, als op ouders die voor hun kind hulp gezocht hebben. © thinkstock

UAntwerpen wil weten hoe lang u moet wachten op psychische hulp

Hoe lang moet iemand wachten op gespecialiseerde psychische hulp? Een werkgroep van de Staten-Generaal van de Geestelijke Gezondheidszorg en de Leerstoel Public Mental Health (UAntwerpen) lanceren een online bevraging om een antwoord te vinden op die vraag. De vragenlijst kan tot en met zondag 4 oktober worden ingevuld.

 1. Abortuswet komt volgende week niet op agenda plenaire Kamer

  Abortuswet komt volgende week niet op agenda plenaire Kamer

  Het wetsvoorstel ter versoepeling van de abortuswet komt volgende week niet op de agenda van de plenaire Kamer. De PVDA had daarvoor een motie ingediend, maar kreeg enkel de steun van DéFI. Vicepremier Petra De Sutter (Groen) relativeert ondertussen de vragen die her en der worden gesteld bij de rol van Ecolo binnen de Vivaldi-coalitie. Ze vindt dat de heisa door media en de oppositie groter wordt voorgesteld dan ze is. “Ik heb echt geen barstjes gezien in de schoot van de regering”, aldus minister De Sutter in het Eén-programma Villa Politica.
 1. Tientonner probeert bestelwagen van de weg te rammen
  Play

  Tientonner probeert bestelwa­gen van de weg te rammen

 2. Astronaut toont adembenemend zicht vanuit SpaceX Crew Dragon
  Play

  Astronaut toont adembene­mend zicht vanuit SpaceX Crew Dragon