AFP
Volledig scherm
© AFP

“Twijfels over werkzaamheid vaccin AstraZeneca bij 65-plussers”

Het aantal ziekenhuisopnames en dagelijkse besmettingen met het coronavirus stijgt weer in België. Virologen maken zich steeds meer ongerust over de opmars van de besmettelijkere varianten van het virus en vrezen dat de derde golf voor de deur staat. Onderwijsexpert Dirk Van Damme wil daarom dat de scholen sluiten om een verdere verspreiding bij kleuters en kinderen te stoppen. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.

211 reacties

 • louis meuleman

  3 maanden geleden
  Indien ze in het onderwijs zouden terug vallen op stempelgeld zoals de werknemers in de private sector die meestal dicht bij elkaar staan ze zouden niet zo snel vragen om de scholen te sluiten maar als ge je volle loon krijgt om thuis te blijven is dat zeker leuk
 • Jan Schrauwen

  3 maanden geleden
  Hopelijk biedt j&j binnenkort meer soelaas met goede resultaten want voor Astra ziet het er niet zo goed uit. En daar is Bouchezke ook weer met zijn aanval op Van Ranst en Molenberghs Hij is zeker al vergeten hoeveel keer hij zelf vooraf een politieke beslissing heeft getracht te beïnvloeden? Dat moet hij nu echt wel zwijgen. Blijf in de luwte dat is het beste als partijvoorzitter nu.
 • lieven tanghe

  3 maanden geleden
  Kristof Degros , in plaats van al die bedrijven die zwaar geprofiteerd hebben van Covid korting te geven op de belastingen zouden ze die bedrijven zo zwaar moeten belasten dat dit de steun kan betalen die gegeven werd om de getroffen bedrijven overeind te houden , toch die bedrijven die echt nodig zijn .De niet noodzakelijke moeten hun plan maar trekken .
 • Pedro De Geest

  3 maanden geleden
  Het vaccinnieuws wordt beter met de dag. Twijfels over werking bij Zuid-Afrikaanse variant, Astra Zeneca werkt niet bij 65-plussers (wel voor 64-jarigen?). Merck en het Pasteur stoppen er mee. Pfizer en Moderna hebben leveringsproblemen. Ik begin stilaan te vrezen dat we 2021 ook mogen vergeten...
 • robertrand walraedt

  3 maanden geleden
  We liggen op schema, in 51 maanden zijn alle inwonders gevaccineerd. 196000 per maand is 51 maanden.
 1. Gene Thomas nu ook te drinken als ginlikeur
“Ik fantaseer al jaren over een eigen drankje, da’s kei rock-‘n-roll”
  Showbizz

  Gene Thomas nu ook te drinken als ginlikeur “Ik fantaseer al jaren over een eigen drankje, da’s kei rock-‘n-roll”

  Zijn nieuwe single ‘Ik Ben Vrij’ is uit, en die klinkt volgens Gene Thomas (48) nog een tikkeltje zomerser met een eigen drankje erbij: ‘Génial by Gene’. Een ginlikeur waarvan de singer-songwriter zelf de smaken samenstelde. “Ik vind gin totaal niet lekker wegens te bitter. Zelfs wijn en bier: ik moet het niet hebben. Maar nu zélf een drankje maken waarin ik mijn zoete toets kon steken, da’s pas rock-‘n-roll.”
 2. Sluwe bedrijven beloven jongeren luxeleven: De Bleeker stelt onderzoek in naar ‘IM Academy’
  3

  Sluwe bedrijven beloven jongeren luxeleven: De Bleeker stelt onderzoek in naar ‘IM Academy’

  Staatssecretaris voor consumentenbescherming Eva De Bleeker (Open Vld) heeft de Economische Inspectie gevraagd om een onderzoek te voeren naar de praktijken van ‘IM Academy’, een bedrijf dat naar eigen zeggen vooral opleidingen in online trading aanbiedt. Een reportage van HLN DOC laat evenwel zien dat in de praktijk IM Academy vooral gericht is op mensen te ronselen die op hun beurt ook weer mensen moeten ronselen, een piramidesysteem dus. Dat is verboden, maar IM Academy maakt mogelijk gebruik van een kier in de wet. De Bleeker wil de wet nu aanpassen om die te dichten.
 1. "Shame on you", voetbalsupporters uiten ongenoegen over Super League
  Play

  "Shame on you", voetbalsup­por­ters uiten ongenoegen over Super League

 2. Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw
  Play

  Jake in tranen na bewegende foto van zijn overleden vrouw