AFP
Volledig scherm
© AFP

“Twijfels over werkzaamheid vaccin AstraZeneca bij 65-plussers”

Het aantal ziekenhuisopnames en dagelijkse besmettingen met het coronavirus stijgt weer in België. Virologen maken zich steeds meer ongerust over de opmars van de besmettelijkere varianten van het virus en vrezen dat de derde golf voor de deur staat. Onderwijsexpert Dirk Van Damme wil daarom dat de scholen sluiten om een verdere verspreiding bij kleuters en kinderen te stoppen. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.

211 reacties

 • Linda D'Haese

  1 jaar geleden
  Indien ze in het onderwijs zouden terug vallen op stempelgeld zoals de werknemers in de private sector die meestal dicht bij elkaar staan ze zouden niet zo snel vragen om de scholen te sluiten maar als ge je volle loon krijgt om thuis te blijven is dat zeker leuk
 • Jan Schrauwen

  1 jaar geleden
  Hopelijk biedt j&j binnenkort meer soelaas met goede resultaten want voor Astra ziet het er niet zo goed uit. En daar is Bouchezke ook weer met zijn aanval op Van Ranst en Molenberghs Hij is zeker al vergeten hoeveel keer hij zelf vooraf een politieke beslissing heeft getracht te beïnvloeden? Dat moet hij nu echt wel zwijgen. Blijf in de luwte dat is het beste als partijvoorzitter nu.
 • Lieven tanghe

  1 jaar geleden
  Kristof Degros , in plaats van al die bedrijven die zwaar geprofiteerd hebben van Covid korting te geven op de belastingen zouden ze die bedrijven zo zwaar moeten belasten dat dit de steun kan betalen die gegeven werd om de getroffen bedrijven overeind te houden , toch die bedrijven die echt nodig zijn .De niet noodzakelijke moeten hun plan maar trekken .
 • Pedro De Geest

  1 jaar geleden
  Het vaccinnieuws wordt beter met de dag. Twijfels over werking bij Zuid-Afrikaanse variant, Astra Zeneca werkt niet bij 65-plussers (wel voor 64-jarigen?). Merck en het Pasteur stoppen er mee. Pfizer en Moderna hebben leveringsproblemen. Ik begin stilaan te vrezen dat we 2021 ook mogen vergeten...
 • robertrand walraedt

  1 jaar geleden
  We liggen op schema, in 51 maanden zijn alle inwonders gevaccineerd. 196000 per maand is 51 maanden.