Volledig scherm
© AFP

“Twijfels over werkzaamheid vaccin AstraZeneca bij 65-plussers”

Het aantal ziekenhuisopnames en dagelijkse besmettingen met het coronavirus stijgt weer in België. Virologen maken zich steeds meer ongerust over de opmars van de besmettelijkere varianten van het virus en vrezen dat de derde golf voor de deur staat. Onderwijsexpert Dirk Van Damme wil daarom dat de scholen sluiten om een verdere verspreiding bij kleuters en kinderen te stoppen. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog.

211 reacties

 • louis meuleman

  1 maand geleden
  Indien ze in het onderwijs zouden terug vallen op stempelgeld zoals de werknemers in de private sector die meestal dicht bij elkaar staan ze zouden niet zo snel vragen om de scholen te sluiten maar als ge je volle loon krijgt om thuis te blijven is dat zeker leuk
 • Jan Schrauwen

  1 maand geleden
  Hopelijk biedt j&j binnenkort meer soelaas met goede resultaten want voor Astra ziet het er niet zo goed uit. En daar is Bouchezke ook weer met zijn aanval op Van Ranst en Molenberghs Hij is zeker al vergeten hoeveel keer hij zelf vooraf een politieke beslissing heeft getracht te beïnvloeden? Dat moet hij nu echt wel zwijgen. Blijf in de luwte dat is het beste als partijvoorzitter nu.
 • lieven tanghe

  1 maand geleden
  Kristof Degros , in plaats van al die bedrijven die zwaar geprofiteerd hebben van Covid korting te geven op de belastingen zouden ze die bedrijven zo zwaar moeten belasten dat dit de steun kan betalen die gegeven werd om de getroffen bedrijven overeind te houden , toch die bedrijven die echt nodig zijn .De niet noodzakelijke moeten hun plan maar trekken .
 • Pedro De Geest

  1 maand geleden
  Het vaccinnieuws wordt beter met de dag. Twijfels over werking bij Zuid-Afrikaanse variant, Astra Zeneca werkt niet bij 65-plussers (wel voor 64-jarigen?). Merck en het Pasteur stoppen er mee. Pfizer en Moderna hebben leveringsproblemen. Ik begin stilaan te vrezen dat we 2021 ook mogen vergeten...
 • robertrand walraedt

  1 maand geleden
  We liggen op schema, in 51 maanden zijn alle inwonders gevaccineerd. 196000 per maand is 51 maanden.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Medische primeur in Lier: Heilig Hartziekenhuis laat robotarm gaten boren bij nek- en rugoperaties
  Play

  Medische primeur in Lier: Heilig Hartzieken­huis laat robotarm gaten boren bij nek- en rugopera­ties

 2. Man gooit gigantische alligator de lucht in
  Play

  Man gooit giganti­sche alligator de lucht in