Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Twee prikjes van Pfizer beschermen ook voldoende tegen coronavarianten - Beke: “We zullen versnellen met vaccineren, maar ik kan dat vandaag niet beloven”

De voorbije week steeg het aantal ziekenhuisopnames wegens Covid-19 in ons land met zes procent. Het aantal nieuwe besmettingen blijft wel verder dalen en ook het sterftecijfer neemt af. Volg alle ontwikkelingen over het coronavirus in onze liveblog. 

75 reacties

 • Jan Van de Velde

  4 maanden geleden
  Zolang de bestelde vaccins niet geleverd zijn waar ze moeten worden toegediend, kan men inderdaad niets beloven. De Staat kan niet toveren en de EU kon geen afspraken maken over leveringstermijnen omdat de vaccins nog niet waren uitgevonden en er dus ook nog geen leverancier bekend was noch informatie over de bestanddelen van een vaccin noch over de productiecapaciteit van enige kandidaat leverancier. Toch niet moeilijk?
 • Gerard Braeckmans

  4 maanden geleden
  “We zullen versnellen met vaccineren, maar ik kan dat vandaag niet beloven” Als dat geen politieke uitspraak is weet ik het ook niet.
 • Gratienne D'Hondt

  4 maanden geleden
  Vergaderen vergaderen maar er gebeurd niks. Normaal als wij gewoone burger ons werk niet doen of kunnen krijgen we ontslag
 • Rik Bogaert

  4 maanden geleden
  Versnellen met vaccineren Beke? Maar jullie politiekers weten nog niet in welk jaar zeker? Moeten we NOG een zomer missen door jullie geklungel?
 • Etienne Callebout

  4 maanden geleden
  Geef dan aan iedereen het Pfizer vaccin dan is de groeps immuniteit verzekerden kan alles gebeuren als voordien ,maar dit zal niet gebeuren want Europa heeft alles in hand .
 1. Ook PFOS aangetroffen in bodemstalen in Beveren: “Verder onderzoek nodig om te bepalen of extra stappen nodig zijn”
  Beveren

  Ook PFOS aangetrof­fen in bodemsta­len in Beveren: “Verder onderzoek nodig om te bepalen of extra stappen nodig zijn”

  De PFOS-vervuiling in de omgeving van 3M strekt zich uit tot op het grondgebied van Beveren. Dat blijkt uit bodemstalen die de gemeente liet nemen. “De gemeten concentraties zijn lager dan in Zwijndrecht maar overschrijden wel nog de normen voor agrarisch en natuurgebied”, bevestigt burgemeester Marc Van de Vijver (CD&V). Het is nog onduidelijk wat de gevolgen zijn voor de toekomst.
 2. Moeder van mysterieuze 'tienling' opgenomen op psychiatrische afdeling, ministerie haalt uit naar krant

  Moeder van mysterieu­ze 'tien­ling' opgenomen op psychiatri­sche afdeling, ministerie haalt uit naar krant

  De Zuid-Afrikaanse vrouw die begin deze maand voor een internationale mediarel zorgde nadat ze beweerde te zijn bevallen van een superzeldzame tienling, blijkt opgenomen op de psychiatrische afdeling van een ziekenhuis voor een beoordeling van haar geestelijke gezondheid, bevestigt haar advocaat tegen diverse landelijke media. In een persbericht trekt het ministerie van Gezondheid het bestaan van de tien baby’s in twijfel. “Het kan niet zo zijn dat er tien of acht baby’s worden geboren en dat er geen bewijs van hun verblijfplaats of bestaan ​​kan worden vastgesteld.”