Ga naar de mobiele website
^ Top

Turkse minister: "Weldra zullen er religieuze oorlogen uitbreken in Europa"

AP
"Er is geen verschil tussen tussen de liberale partij van Marc Rutte en de 'fascist' Geert Wilders." Dat heeft de Turkse minister van Buitenlandse Zaken Mevlüt Cavusoglu gezegd in reactie op de verkiezingen in Nederland.

De relaties tussen Turkije en Nederland zitten ver beneden het vriespunt sinds onze noorderburen twee ministers de toegang tot het grondgebied hebben geweigerd omdat ze campagne kwamen voeren voor het referendum in Turkije.

Volgens de minister van Buitenlandse Zaken hebben beide partijen dezelfde mentaliteit. Cavusoglu viel ook uit tegen de Europese leiders in het algemeen: "Waar gaat u heen, waarheen leidt u Europa? U bent begonnen met het te laten desintegreren en het naar de afgrond te leiden. Weldra zullen er religieuze oorlogen uitbreken in Europa."

Meer over249 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Benny Van den broeck

  Er bestaal al lang een uitkering en sociale rechten in Turkije veel zaken zijn aangepast zeggen ze en komende maanden komt er nog een kinderbijslag bij dus ik denk dat er veel zijn die terug willen keren zonder te dwingen..

 • Tisomzeep

  Belgische politici met dubbele nationaliteit bij cdnv groen zn spa met Turkse roots dienen per direct hier afstand van te nemen.openiijk dit veroordelen of ze moeten hun mandaat neerleggen unia hier kan u scoren

 • x x

  Dat krijg je dan als een hoopje over het paard getilde eurocraten een beleid voeren waardoor men volop de middeleeuwen gaat importeren, weliswaar op de kosten van hun hardwerkende bevolking.

 • Emile Allard

  De religieuse oorlog zal er natuurlijk komen. De laatste decennias hebben onze politiekers ons naar de ondergang geleid door een massieve immigratie politiek. En de migranten willen meer en meer hun visie van leven imponeren. Dus een vraag, wanneer gaat de boel ontploffen ???

 • Flipo Frits

  Alleen maar stank voor dank

Meld een bug