Trump vertedert door tien minuten lang met kinderen over gehaktballen te praten

De zoontjes van Michiel Vos na hun gesprek over gehaktballen met de kersverse president Trump.
kos De zoontjes van Michiel Vos na hun gesprek over gehaktballen met de kersverse president Trump.
Bent u ook al Trump-moe? Laten we dan nu een leuk stukje over de kersverse Amerikaanse president brengen. De Nederlandse journalist Michiel Vos vertelde in 'Van Gils & Gasten hoe zijn zoontjes vlak na zijn inauguratie een gesprek met de president hadden over... gehaktballen.

Michiel Vos is getrouwd met de dochter van Democratisch partijleider Nancy Pelosi en de jongetjes waren met hun vader op bezoek bij het kantoor van hun oma in het Capitool.

Gehaktballen
Oma was echter in geen velden of wegen te bekennen, toen plots de net ingehuldigde Trump met zijn gevolg door het gebouw kwam benen. "Mijn zoontjes reikten Trump de hand toen ze hem zagen", vertelt Vos. "De president stopte om een praatje te maken en ze gingen samen op de foto. Ze hadden een gesprek van wel tien minuten over de kwaliteit van gehaktballen in het Witte Huis."

Menselijkheid

Trotse papa Michiel Vos vindt het een mooi gebaar van Trump. "Het toont de menselijkheid achter de politiek. De veiligheidsagenten rond de president stonden er maar wat onwennig bij. Donald Trump was duidelijk nog niet gewend aan de machine die zijn beveiliging heeft overgenomen."