Volledig scherm
© Getty Images

Trump opvallend mild in overwinningsspeech: "Tijd om samen te komen als één volk"

UpdateDonald Trump wordt de 45ste president van de Verenigde Staten. In zijn overwinningsspeech heeft hij zijn aanhangers toegesproken. Opvallend: de mildere toon die hij meteen aansloeg.

 1. Crisiscentrum roept op om te blijven telewerken: "Niet altijd eenvoudig, maar blijft een van allerbelangrijkste maatregelen”

  Crisiscen­trum roept op om te blijven telewerken: "Niet altijd eenvoudig, maar blijft een van allerbe­lang­rijk­ste maatrege­len”

  Telewerken blijft een van de “allerbelangrijkste maatregelen” om de coronapandemie onder controle te houden. Dat heeft viroloog Steven Van Gucht dinsdag benadrukt op de persconferentie van het Crisiscentrum. “Het is onder andere door jullie thuiswerk dat we in staat zijn om scholen en winkels open te houden en om binnen enkele weken en maanden perspectief te bieden aan de horeca en zovele andere sectoren.”
 2. Steven Van Gucht: “Wie zich niet laat vaccineren, zal vroeg of laat besmet worden”, campagne bereikt mijlpaal met miljoen spuitjes
  Play

  Steven Van Gucht: “Wie zich niet laat vaccineren, zal vroeg of laat besmet worden”, campagne bereikt mijlpaal met miljoen spuitjes

  Sciensano-viroloog Steven Van Gucht had vanmiddag een stevige boodschap voor wie twijfels heeft om zich te laten vaccineren. De ‘bijwerkingen’ van een coronabesmetting zijn veel erger dan die van de vaccinatie, zo stelde hij duidelijk. “Wie zich niet laat vaccineren, zal vroeg of laat besmet worden met het virus en kans maken op deze complicaties. Dit virus gaat niet verdwijnen. De beste manier om ziekte te vermijden is om je te laten vaccineren.” Intussen wordt vandaag in ons land het miljoenste spuitje met een coronavaccin gezet.
 1. Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktincident
  Play
  Blijven Slapen

  Sofie knapt af op dronken Kenneth in 'Blijven Slapen' na naaktinci­dent

 2. Bekijk hier de strafste momenten uit het Oprah-interview van Harry en Meghan
  Play

  Bekijk hier de strafste momenten uit het Op­rah-interview van Harry en Meghan