Trump: "Hillary, stel je alstublieft opnieuw kandidaat"

Trump tijdens zijn persconferentie in de Rozentuin van het Witte Huis.
epa Trump tijdens zijn persconferentie in de Rozentuin van het Witte Huis.
Donald Trump heeft maandag met zijn voormalige tegenstander bij de presidentsverkiezingen gelachen. "Ik hoop dat Hillary (Clinton) zich opnieuw kandidaat stelt. Hillary, doe dat alstublieft", aldus Trump tijdens een persconferentie aan het Witte Huis.

Hillary Clinton zei eerder dat de American Footballspelers in de NFL die neerknielen tijdens het Amerikaanse volkslied, niet protesteren tegen het volkslied of de vlag, maar "tegen racisme en onrechtvaardigheid".

Volgens de voormalige minister van Buitenlandse Zaken hebben die spelers "absoluut het recht dat te doen". "Ik denk dat ze ongelijk heeft (...) en het is daarvoor dat ze de verkiezing heeft verloren", aldus Trump. Hij blijft erbij dat een soortgelijke daad een "gebrek aan respect voor de vlag en voor het land" is. Hillary Clinton heeft al uitgesloten nog te kandideren voor het presidentschap.

Hillary Clinton was afgelopen weekend in het Britse Cheltenham waar ze geïnterviewd werd door de Britse presentatrice Mariella Frostrup.
reuters Hillary Clinton was afgelopen weekend in het Britse Cheltenham waar ze geïnterviewd werd door de Britse presentatrice Mariella Frostrup.25 reacties

Je naam en voornaam verschijnen bij je reactie
Door het plaatsten van een reactie, ga je akkoord met de gedragsregels


 • Yana Devrekere

  Wat heeft dit met Eddy Wally te maken?? Wat een trieste opmerking Diane Bernaerts. Elk heeft zijn eigen mening en voorkeur. Zo ben ikzelf ook voor Trump en niet voor een voorgekauwde politiek door media gesteunde kandidaat.

 • Diane Bernaerts

  Die rancuneuze kleine kleuter kan het natrappen écht niet laten! Een president onwaardig! Ik vraag me echt af hoe het mogelijk is dat zelfs hier sommigen die narcistische, rancuneuze, boertige idioot nog een "geweldige vent" kunnen vinden! Allemaal Eddy Wally-fans?

 • Gerry Cle

  Jammer voor Trump maar ik denk inderdaad dat er een mirakel nodig is voor hem om nogmaals verkozen te worden.

 • Herbert Verbeeck

  Eerst was er Obama..... Daarna. .........Disneyland met een nieuwe show " Fake News Trumpy man. "

 • André Van der Poorten

  Natuurlijk mag ze weer opkomen , dan wint ie op één been !