Tottenham met het schaamrood op de wangen: "Niet Wembley, maar wij zijn het probleem"

AFP
Mauricio Pochettino heeft na de pijnlijke nederlaag van zijn Tottenham tegen Bayer Leverkusen in de Champions League hard uitgehaald naar zijn selectie. De Argentijnse coach baalde van de nederlaag en zei dat zijn spelers "eens heel diep in de spiegel moesten kijken".

De tweede nederlaag op het heilige gras van Wembley voor 'The Spurs' in dit Champions League - eerder was Monaco al te sterk (1-2) - kwam keihard aan bij Tottenham. Niet alleen is de knock-outfase ver weg voor de club uit Londen - de ploeg staat na vier duels derde op twee punten van Leverkusen - ook het spel van de club van Alderweireld, Vertonghen en Dembélé was bij vlagen ronduit bedroevend.

"Ik schaam mij kapot"
Pochettino wilde niet wijzen naar Wembley, het stadion dat in de Champions League dienst doet als thuishaven van Tottenham door de verbouwingswerken aan White Hart Lane. "Vertel mij welk stadion beter is dan Wembley'', zei Pochettino. "Dat is er niet. Wembley is niet het probleem. Wíj zijn het probleem. We voelen ons niet vrij om te laten zien wat we echt kunnen. Dat baart mij zorgen. Ruim 85.000 fans komen hier voor ons en ik schaam mij kapot. Wij kunnen veel beter. De spelers moeten de komende dagen eens diep in de spiegel kijken. Het woord is aan hen.''

Photo News