Smartphone in male hands. Close up of hands with a phone. Outdoor photo
Volledig scherm
Smartphone in male hands. Close up of hands with a phone. Outdoor photo © Getty Images

Toont Apple binnenkort nog meer advertenties in eigen apps?

Apple zou meer advertenties willen tonen in eigen apps, zegt Bloomberg-journalist Mark Gurman, die bekend staat voor het lekken van de plannen van de techgigant. Onder meer in het eigen kaartenprogramma heeft Apple extra reclame al getest. Er komen geen Apple-advertenties in apps van derden, zegt Gurman.

5 reacties

 • Frank Vos

  1 maand geleden
  Het enige wat nog een voordeel was bij een iPhone, was het besturings systeem zonder reclame. Die slogan slaan ze nu ook in de wind. Ze blinken nergens meer in uit, dat was vroeger wel het geval. Ik betaal geen 1300 euro voor een smartphone waar ik ook advertenties op te zien krijg.
 • Wesley Kenis

  1 maand geleden
  NOG meer reclame...is er dan nog wel plaats voor de app zelf...
 • Wesley Kenis

  1 maand geleden
  Vooral doen en dan binnenkort betalen de kopers wel een "geen reclame bonus"...om dat dan elk jaar verplicht te moeten vernieuwen...ahaj anders werken de "diensten" niet meer he
 • Yves Schrauwen

  1 maand geleden
  Linux voor gsm, zou perfect zijn
 • Cris Verwilligen

  1 maand geleden
  Dat ze dat maar laten. Ze denken dat we deze verspilling van tijd en moeite leuk vinden? Wel, dat ze dan degenen laten betalen die dat wil zien. Is eigenlijk de enigste juiste oplossing, dan wordt er een dienst geleverd die gevraagd is. Is wel compleet tegen hun winkel.