Toestel American Airlines ontruimd uit vrees voor verdachte passagiers aan boord

De veiligheidsdiensten willen niets aan het toeval overlaten en doorzochten een toestel van American Airlines op de luchthaven van Washington DC.
PHOTO_NEWS De veiligheidsdiensten willen niets aan het toeval overlaten en doorzochten een toestel van American Airlines op de luchthaven van Washington DC.
In de VS is een vliegtuig ontruimd uit angst voor een mogelijke aanslag. De passagiers van een vlucht van Washington DC naar Boston moesten het toestel van American Airlines verlaten. Er werd gevreesd voor de aanwezigheid van twee verdachte passagiers aan boord. De politie doorzocht het toestel met snuffelhonden, meldt de krant Express.

De politie heeft de twee verdachten ondervraagd en toen bleek dat er niets aan de hand was, kon de vlucht met twee uur vertraging alsnog vertrekken.

"Alle passagiers moesten het toestel verlaten dat met snuffelhonden doorzocht werd. Er werd niets abnormaal ontdekt", aldus Christopher Paolino van de politie.

De Amerikaanse veiligheidsdiensten zijn erg op hun hoede na de brutale aanslagen van IS in Parijs waarbij 129 onschuldige mensen het leven lieten.