TikTokkers verdienen grof geld door livestreams: “Je weet nooit of het minderjarigen zijn die ‘giften’”

social mediaOp TikTok een livestream houden in de hoop dat je volgers je geld geven aan de hand van een ‘gift’. Het is een trend die lijkt over te waaien uit de Verenigde Staten en Nederland. Maar of minderjarigen zich aan het verbod om te ‘giften’ houden, dat is niet zeker. Bovendien lijkt niet iedereen het zo nauw te nemen met de belastingsregels.

11 reacties

 • Linda Heintjens

  4 weken geleden
  Een gemakkelijke manier om geld te verdienen!
 • guido van der heyden

  1 maand geleden
  zal ik nooit gebruiken en geld om niets te doen dat ze gaan werken
 • georges friant

  1 maand geleden
  De enige die hier grof geld aan verdienen is Tik Tok
 • Erik Laenen

  1 maand geleden
  De VZW man zou ook nog eens een vervangingsinkomen genieten.
 • rudy jacobs

  1 maand geleden
  vergeet er zeker niet bij te vermelden ,dat ook de staat hier mede aan verdiend, mocht het zo niet zijn ,dan hadden ze tik tok al lang geblokkeerd.
 1. Onderzoek naar mogelijk crimineel feit in Brussels ziekenhuis: 77-jarige vrouw met slipje op enkels ligt dood in bed, personeel treft man in kamer aan
  Brussel

  Onderzoek naar mogelijk crimineel feit in Brussels ziekenhuis: 77-jarige vrouw met slipje op enkels ligt dood in bed, personeel treft man in kamer aan

  Politie en parket zijn een onderzoek gestart naar een mogelijk crimineel feit in een Brussels ziekenhuis. Dat meldt La Capitale. In de nacht van dinsdag op woensdag werd een 77-jarige vrouw dood in haar ziekenhuisbed aangetroffen. Opvallend: het slipje van de bejaarde dame hing op haar enkels en in de kamer bevond zich een man, die ook zelf in het ziekenhuis lag.
 2. RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”
  TV

  RECENSIE. ‘Anne Boleyn’: “Een royaal gemiste kans”

  Over Anne Boleyn werd al veel gezegd en geschreven, maar zelden trok de tweede van zes echtgenotes van Hendrik VIII zo veel de aandacht als met de nieuwste reeks over haar leven. ‘Anne Boleyn’, een driedelige miniserie met Jodie Turner-Smith in de titelrol op Streamz, beeldt Anne Boleyn namelijk voor het eerst af als een niet-witte vrouw. Of die nieuwe interpretatie ook tot een verfrissende kijkervaring leidt? Evelien Delgouffe zoekt het in onze Kijkgids voor u uit.