In de nieuwe P+R gebouwen kunnen pendelaars van de wagen overstappen op een van de trams die halte houden aan de P+R en via een zeer voordelig tarief naar het centrum pendelen.
Volledig scherm
In de nieuwe P+R gebouwen kunnen pendelaars van de wagen overstappen op een van de trams die halte houden aan de P+R en via een zeer voordelig tarief naar het centrum pendelen. © De Lijn

Tijdelijk extra voordelig van een Park & Ride naar het centrum van Antwerpen

 Vervoersmaatschappij De Lijn biedt tijdelijk een voordelig tarief aan voor wie gebruik maakt van een Park & Ride in Antwerpen. Vanaf 1 februari tot en met 30 april kunnen reizigers een voordelige ‘P+R Antwerpen’ maandpas of 10-rittenkaart kopen, die drie maanden geldig blijft.

  1. KIJK. Baasje neemt haar hond met opvallend trucje mee op metro

    KIJK. Baasje neemt haar hond met opvallend trucje mee op metro

    Je hond meenemen op de metro in New York? Dat is niet zo evident. Je mag een hond enkel meenemen als die ook in een zak past. Voor kleine honden is dat niet zo moeilijk, maar in het geval van Jackie Hormung (24) en haar trouwe viervoeter Lumi is dat allemaal niet zo vanzelfsprekend. De Samoyed weegt net geen 25 kilogram en kan dus niet eenvoudig opgetild worden. Daarom draagt Jackie een rugzak met daarin Lumi. Dat levert hilarische, maar toch vooral ook schattige beelden op.