Dieter Bacquaert
Volledig scherm
PREMIUM
© Dieter Bacquaert

‘Thuis’-acteur Jeroen Lenaerts had moeite om een eigen identiteit te vinden: “De overgang naar de volwassenheid heb ik moeilijk verteerd”

ShowbizzOf hij gelooft dat het opperste geluk bestaat? “Natuurlijk!” zegt Jeroen Lenaerts (38), de acteur die in ‘Thuis’ Tim Cremers speelt. “Het is iets wat maar enkele seconden duurt, denk ik. Het is iets heel vergankelijks. Maar als je het beleeft, dan besef je het wel. Mijn vriendin en ik gaan bijvoorbeeld heel graag met de auto op vakantie. We vinden het bijzonder fijn om naar het zuiden te rijden. We zetten dan mooie muziek op en soms besef je, al rijdend, bij het horen van een bepaald liedje, dat je samen écht aan het genieten bent. (pauzeert even) Dat je gelukkig bent. Zo klein is het vaak in mijn geval. Ik heb niet veel meer nodig dan dat om gelukkig te zijn. En zo’n geluksmomentje keert later soms nog eens terug; als je datzelfde liedje jaren nadien nog eens op de radio hoort en het je terugbrengt naar die autorit naar het zuiden. Zalig is dat.”

0 reacties

  1. Geoffrey Mujangi Bia (31) in cel voor cannabisplantage: de ‘bad boy’ die kinderen op het rechte pad wou brengen
    PREMIUM

    Geoffrey Mujangi Bia (31) in cel voor cannabis­plan­ta­ge: de ‘bad boy’ die kinderen op het rechte pad wou brengen

    “Iedereen heeft hoogtes en laagtes gekend in zijn loopbaan”, zei Geoffrey Mujangi Bia (31) zes jaar geleden in een promofilmpje voor ‘Made in B’. Een jeugdproject dat de ex-Rode Duivel in 2015 opstartte met zijn jeugdvrienden. Hun doel: kinderen op het rechte pad houden. Mujangi Bia had in het verleden daar al meermaals moeite mee, en ook nu lijkt het weer zover. Hij zit in de cel nadat in zijn woning een cannabisplantage aangetroffen werd. Geoffrey Mujangi Bia, een verhaal van enkele hoogtes en tal van laagtes.