Thorgan Hazard opnieuw fit voor CL-clash tegen Celtic

Bongarts/Getty Images
Goed nieuws voor Thorgan Hazard. De Rode Duivel kwam door een slepende knieblessure niet in actie tijdens het 0-0-gelijkspel van Borussia Mönchengladbach tegen Frankfurt, maar kan vanavond zijn rentree vieren in het Champions League-duel tegen Celtic. Hazard hervatte gisteren de groepstraining, net als de Braziliaanse spits Raffael.

"Ik ben blij dat beide jongens er weer bij zijn", verklaarde trainer André Schubert. "Nu moeten we bekijken hoe ze de belasting verteren en dan kan ik beslissen of ze dinsdag al in het team terugkeren."

Door een knieblessure miste Hazard de competitieduels tegen Hamburg (0-0), Bayern München (2-0 nederlaag) en Frankfurt, en de heenwedstrijd in de Champions League tegen Celtic. Zonder Hazard ging Mönchengladbach in Glasgow met 0-2 winnen, goed voor de eerste drie punten in groep C. Daarin staat de Duitse club na drie speeldagen op de derde plaats, na Barcelona (9 punten) en Manchester City (4).

Voor Mönchengladbach zou een terugkeer van Hazard erg positief zijn: het scoort de laatste weken moeilijk en mag tegen Celtic niet verliezen om uitzicht te behouden op Europese overwintering. Hazards laatste match dateert van begin vorige maand.

Bongarts/Getty Images
Bongarts/Getty Images