Tom Hardy in 'The Revenant'.
Volledig scherm
PREMIUM
Tom Hardy in 'The Revenant'. © AP

"The Revenant is populairst op YouTube, dus die wint de Oscars"

FilmnieuwsSpoiler alert! En de Oscar voor Beste Film gaat naar... 'The Revenant'! Tenminste, als we de onderzoekers van reclamebureau Pixability mogen geloven. Volgens hen gaat de film met Leonardo diCaprio dit jaar de belangrijkste filmprijs in de wacht slepen, omdat de trailers van 'The Revenant' het meest gekeken en gedeeld zijn op YouTube.

 1. 25.000 feestgangers op verboden openluchtfeest in Madrid

  25.000 feestgan­gers op verboden openlucht­feest in Madrid

  In de Spaanse hoofdstad Madrid zijn volgens de politie ongeveer 25.000 jongeren samengekomen om in open lucht te drinken en te dansen, terwijl dat verboden is. De zogenaamde "botellon" vond in de nacht van vrijdag op zaterdag plaats tussen de universiteitsgebouwen in de wijk Ciudad Universitaria. Ook in Barcelona kwamen duizenden studenten samen om te feesten: volgens de krant La Vanguardia ging het om zo'n 8.000 jongeren. In Spanje is het academiejaar weer begonnen.
 2. Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard
  Streamz

  Passie, liefde en (v)echtscheidingen: deze series over het huwelijk zijn het streamen waard

  Sinds maandag 13 september kan je op Streamz terecht voor een stevige portie huwelijksdrama met wekelijks een nieuwe aflevering van ‘Scenes from a Marriage’, een moderne remake van Ingmar Bergmans tijdloze ‘Scener ur ett äktenskap’. Liefde, passie, seks, (v)echtscheidingen en verzoeningen laten niemand onberoerd, en dus vullen wij deze week onze Kijkgids aan met onze favoriete series en films over het huwelijk. Van hartzeer in ‘Marriage Story’ (Netflix) en wraaklustige vrouwen in ‘Why Women Kill’ (Streamz) tot een uitgeblust seksleven in ‘Wanderlust’ (Netflix) en een polyamoreus experiment in ‘You Me Her’ (Netflix).
 1. ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’-winnaars Ayse en Lorenzo trouwen volgende maand in Italië: “De regels zijn daar heel streng, maar het wordt een feest”
  PREMIUM
  Showbizz

  ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’-win­naars Ayse en Lorenzo trouwen volgende maand in Italië: “De regels zijn daar heel streng, maar het wordt een feest”

  Zonder de pandemie waren Ayse (32) en Lorenzo (31), winnaars van het VTM-programma ‘Mijn Keuken Mijn Restaurant’, vorig jaar al getrouwd, maar volgende maand is het dan toch eindelijk zover. Dan geven ze elkaar hun jawoord in het romantische Italië. “Onze wettelijke trouw doen we later, dan kan ik mijn kleed nog eens dragen", lacht Ayse. Daarna nemen ze een andere grote beslissing: waar zetten ze hun pop-uprestaurant verder?